Nie jesteś zalogowany.
Włączcie sobie ten link, to pośmiejecie. Tylko ustawcie głośniki na maxa, bo inaczej nie dosłyszycie wszystkiego:
Extra
EDIT: Jutro Ci coś odpiszę suzaku
Ostatnio edytowany przez Beavis (2006-02-24 23:58:41)
LOL! Stan przedzawałowy!
eeeeee... czegos lepszego sie spodziewalem, takie motywy juz sa oklepane
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2006-02-25 00:01:03)
Są gusta i guściki
Włączcie sobie ten link, to pośmiejecie. Tylko ustawcie głośniki na maxa, bo inaczej nie dosłyszycie wszystkiego:
ROFTL xDDDDDD Świetne!! [okej]
To zobaczcie sobie to Można się obśmiać
nie wiem co cie w tym śmieszy... lepiej się śmieac z własnej reakcji
To zobaczcie sobie to Można się obśmiać
cos podobnego widzialem na zywo, kumpel mi pokazywal w szkole - myszka trzeba bylo kursor przesuwac po bardzo waskich korytarzach - jak sie przeszlo "plansze" to panienka na fotce robila sie coraz bardziej gola (tzn. kolejejno tracila ubranie w ramach bonusa), zostala mi ostatnia plansza, korytarze maxymalnie ciasne wiec pelne skupienie zeby niczego nie zepsuc i od nowa nie zaczynac, juz prawie na finiszu bylem az tu nagle... jakis wrzeszczacy ryj wyskoczyl! Z wrazenia nawet myszke wypuscilem z reki, kupa smiechu byla
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2006-02-25 02:06:08)
Kupa śmiechu?
Ja się tak wystraszyłem, że omal pikawa mi nie wysiadła .
Różnie ludzie reagują na takie rzeczy. Mnie to wcale nie bawi - wręcz przeciwnie . Tak więc suzaku masz ode mnie .
Na dodatek miałem bardzo głośno ustawiony dźwięk i ten krzyk roznosił mi się jeszcze dłuuugo w głowie .
Ostatnio edytowany przez Beavis (2006-02-25 10:38:27)
Nie no filmik calkiem niezly troche zal mi sie zrobilo tego dziecka niechcial bym zeby mi tatus taki numer za młodu odstawił i szczeze mowiac wolal bym gdyby na krzesle siedzial jakis stary typ bo z dzieckiem to troche przesada. A jesli chodzi o pierwszy link to wiedizalem o co chodzi ale i tak mialem pikawe
Wszystko zależy od tego jak człowiek reaguje w danej sytuacji
A ja podczas puszczania od tyłu odwróciłem głowę bo mnie matka zawołała
Jak zobaczylem "dajcie na maxa glosniki" to czegos sie spodziewalem, ale i tak prawie dostalem zawalu.
Ostatnio edytowany przez Lestat (2006-02-25 13:45:07)
Jezu, tego typu numerów są w sieci miliony. Przestańcie już dawać tego typu rzeczy na forum, bo to się staje nudne... :
PS.
Tu macie PRAWDZIWY numer z odwróconą piosenką Queen i ukrytą wiadomością... Nie podkręcajcie głośników, chyba że chcecie..
http://www.albinoblacksheep.com/flash/queen.php
Filmik slaby widzialem kilka podobnych ale lepszych:P A ten z dzieciakiem, tatus powinien zostc oskalpowany:P
Jezu, tego typu numerów są w sieci miliony. Przestańcie już dawać tego typu rzeczy na forum, bo to się staje nudne... :\
Oj są... widziałem nawet kilka bezdźwięcznych
PS.
Tu macie PRAWDZIWY numer z odwróconą piosenką Queen i ukrytą wiadomością... Nie podkręcajcie głośników, chyba że chcecie..
http://www.albinoblacksheep.com/flash/queen.php
Dobre... za pierwszym razem nie słuchałem słów tylko czkałem aż coś walnie... a tu nic
Tutaj kolejny ciekawy link do gry http://members.home.nl/saen/Special/Zoeken.swf. Celem jest odnalezienie 3 elementów, którymi różnią się obrazki. Proponuje skupić się na obrazkach i oglądać z bardzo bliska bo ciężko je znaleźć(najlepiej z odległości ok 10 cm od monitora).
Odnośnie tego Jingle Bells to zabije za takie pomysły kij z zawałem, mało co nie ogłuchłem...
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład