Nie jesteś zalogowany.
Witam. Wiadomo kiedy będzie kontynuowane dodawania napisów do anime pt. " Kyoukai Senjou no Horizon ". Ponieważ seria bardzo mi się podoba i chciał bym oglądać dalej. Tak wiem, że mógł bym oglądać po Angielsku, i nie było by z tym większego problemu dla mnie, aczkolwiek jestem leniwy i nie specjalnie mi się chce..... proszę o wybaczenie ^^
Prawda, jesteś leniwy.
jestem jestem. I dlatego liczę na dobroć ludzką w tym raczej nie ma nic złego . I ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego napisy stanęły w połowie serii ? Jakieś prywatne powody przez tłumacze i grupę tłumaczącą czy zupełnie coś innego ?
Ostatnio edytowany przez kadzik142 (2012-10-23 02:53:50)
Masz na tym forum konto od 2007 roku, więc znasz zasady - takie prośby piszemy w odpowiednim temacie, a nie zakładamy nowy.
Z tego, co widziałem, seria przerosła tłumaczy.
Masz na tym forum konto od 2007 roku, więc znasz zasady - takie prośby piszemy w odpowiednim temacie, a nie zakładamy nowy.
Z tego, co widziałem, seria przerosła tłumaczy.
JA to przetłumaczę, w którymś tam roku.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
I ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego napisy stanęły w połowie serii ? Jakieś prywatne powody przez tłumacze i grupę tłumaczącą czy zupełnie coś innego ?
A próbowałeś skontaktować się z tłumaczem (choćby przez prywatną wiadomość)? Wbrew pozorom tutaj nie wszyscy znają wszystkich.
nie niestety nie kontaktowałem się z tłumaczem zupełnie wyleciało mi to z głowy. A tak mam konto od 2007 roku ale nie jestem tutaj częstym gościem i nie wiem co i jak ;p ale tak jak ktoś napisał wyżej przeniosę swój temat. A ten tutaj zamykam.
LOL, jeszcze myśli, że ma uprawnienia moda :O
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA