Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam niedawno wziąłem się za tłumaczenie anime Inazuma eleven przetłumaczyłem do tej pory od 27 do 32 odcinka moje tłumaczenia można zobaczyć na video.anyfiles. Moglibyście powiedzieć co mógłbym zrobić żeby było lepiej np.mam problem na video.anyfiles napisy pozostają a nie znikają po pewnym czasie gdy oglądam z mojego dysku wszystko działa jak należy.
Ostatnio edytowany przez Mikiss (2012-10-24 19:19:18)
Pewnie dlatego, że używasz TMPlayer (najgorszego formatu napisów) lub mDVD bez klatek końcowych. Prawie każdy odtwarzacz domyślnie ma ustawioną granicę 5 sekund dla napisów bez czasów końcowych. Ty konwertujesz, a filtr pewnie nie ma ustawionych takich rzeczy, więc jest tak, jak jest.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-10-24 19:44:14)
Inazume Eleven obejrzysz sobie na Cartoon Network. Mówiąc szerze, to szkoda czasu na tłumaczenie czegoś co i tak zostało wydane w Polsce. Poza tym to nudna seria...
Aha dzięki spróbuje czymś innym konwertować.Mi się spodobało to anime a CN puści dopiero na mistrzostwa świata 2014 następną serie.
Ostatnio edytowany przez Mikiss (2012-10-24 20:36:22)
No to fakt tłumacz tą serie bo czekam z niecierpliwością na twoje tłumaczenie .
Inazume Eleven obejrzysz sobie na Cartoon Network. Mówiąc szerze, to szkoda czasu na tłumaczenie czegoś co i tak zostało wydane w Polsce. Poza tym to nudna seria...
Seria nudna, ale ile genderswapów z nią powstało. xD
Strony 1