Nie jesteś zalogowany.
imo przesadzaja z tym fanserwisem.
czy ja wiem, tego fanserwisu było może z 20 sekund, nie wiem czy to można nazwać przesadzaniem.
Ten fanserwis to ten nietoperz. Nie ogarniam.
Ten fanserwis to ten nietoperz. Nie ogarniam.
może jednak?
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
mamy XXI wiek, a artyści wciąż nie odróżniają lewej od prawej...
@up/upup
Powiedział bym nawet ze ma aż nienormalnie wielkie xD ale lubię takie miętosił bym aż milo xD
Mam dla Ciebie idealny prezent na nadchodzące święta.
Jestem bardzo ciekawy, jakie zakończenie będzie miało to anime. Mam nadzieję, że takie, którego się nie spodziewam
Ostatnio edytowany przez Envie (2012-11-08 19:45:07)
OTO ZAKOŃCZENIE:
KOOOOONIEEEEC!
Odkąd zmieniła się gra to anime lekko podupadło ; ]
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Moim zdaniem anime podupadło, odkąd główny bohater zakochał się. (RIP KIRITO)
Mam taka prosbe.
Mógłby mi ktos na pw wyslac zakonczenie Alo, mam na mysli streszcenie wasze lub cos w tym stylu bo nie chce mi się szukac rozdzialow w nowelce i ich czytac.
Z gory dziekuje.
Moim zdaniem anime podupadło, odkąd główny bohater zakochał się. (RIP KIRITO)
Imo tylko kilka odcinków trzymało dobry poziom, a aktualnie nie jest wcale gorzej, bo przynajmniej mamy odpoczynek od nudnego romansu.
Faim, dawno zestawienia nie było.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Envie napisał:Moim zdaniem anime podupadło, odkąd główny bohater zakochał się. (RIP KIRITO)
Imo tylko kilka odcinków trzymało dobry poziom, a aktualnie nie jest wcale gorzej, bo przynajmniej mamy odpoczynek od nudnego romansu.
Brakuje mi tego Kirito. Mam wrażenie, że laska go zmiękczyła.
Hmm, obecnie ekranizacja doszła do 4 rozdziału 3 tomu.
A co do Kirito, udowodni on niedługo, że czary jego rasy wcale nie są takie złe w PVP, jak uważała jego siostra Dodatkowo pewne 2 postacie na screenach od Faima sugerują, że pod koniec tego, albo początku następnego, odcinka zobaczymy naprawdę dobrą walkę, o ile nic nie zepsują
Ostatnio edytowany przez KieR (2012-11-09 00:09:01)
Sado napisał:Envie napisał:Moim zdaniem anime podupadło, odkąd główny bohater zakochał się. (RIP KIRITO)
Brakuje mi tego Kirito. Mam wrażenie, że laska go zmiękczyła.
Kirito który myślał tylko o sobie był najlepszy.