Nie jesteś zalogowany.
@up: Niby Madao Way zaczęło od nowa tłumaczyć, ale napisów nie widać.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-11-06 18:33:44)
Sengoku Collection . dałoby radę to przetłumaczyć ? bo są tylko 3 bodajże odcinki :/
Sengoku Collection . dałoby radę to przetłumaczyć ? bo są tylko 3 bodajże odcinki :/
Zabiorę się za to pod koniec/na początku przyszłego roku. Będę tłumaczyć od razu z BD, więc nie licz, że szybko się pojawią.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Moyashimon Returns bym prosił.
darjusz444 napisał:Sengoku Collection . dałoby radę to przetłumaczyć ? bo są tylko 3 bodajże odcinki :/
Zabiorę się za to pod koniec/na początku przyszłego roku. Będę tłumaczyć od razu z BD, więc nie licz, że szybko się pojawią.
ehh..... no ok
ale teraz aktualnie to jakie są wersje ?
Demonis Angel napisał:darjusz444 napisał:Sengoku Collection . dałoby radę to przetłumaczyć ? bo są tylko 3 bodajże odcinki :/
ehh..... no ok
Aktualnie dostępna jest wersja TV, ale z tego co wiem, to wyszły już 2 (albo 3) woluminy na BD.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
darjusz444 napisał:Demonis Angel napisał:Zabiorę się za to pod koniec/na początku przyszłego roku. Będę tłumaczyć od razu z BD, więc nie licz, że szybko się pojawią.
ehh..... no ok
Aktualnie dostępna jest wersja TV, ale z tego co wiem, to wyszły już 2 (albo 3) woluminy na BD.
a już myślałem ze brripki mam [[ACT-SUB]Sengoku Collection Collection.1(1280x720)[MP4]] no to sobie poczekam
Ostatnio edytowany przez darjusz444 (2012-11-11 18:48:15)
[Zero-Raws] Sengoku Collection - Vol. 06 (BD 1920x1080 x264 FLAC)
Witam!
Tytuły, które chciałbym, by ktoś przetłumaczył
Kore wa Zombie Desu ka of the Dead 2012 OVA
Minami-ke Omatase
Upotte!! - OVA
Sengoku Basara Special
Sengoku Basara Ni Special
Ostatnio edytowany przez Dabido85 (2012-11-12 12:32:04)
A ja dalej się będę prosił o "Kimagure Orange Road". Mogę się nawet zabrać za amatorską korektę
gdzie wzniosę się na wyżyny swoich możliwościPokaż spoiler,
Może jednak się nie wznoś.
Ostatnio edytowany przez Xam10 (2012-11-12 13:39:14)
Witam!
Tytuły, które chciałbym, by ktoś przetłumaczył [...]
Upotte!! - OVA
Będzie. Kiedyś.
[Zero-Raws] Sengoku Collection - Vol. 06 (BD 1920x1080 x264 FLAC)
Czyli będą wcześniej.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Miałby ktoś ochotę na tłumaczenie Irresponsible Captain Tylor?
Miałby też ktoś przetłumaczyć te odcinki : http://www.animezone.pl/odcinki-online_ … d-specials
@anime.odc, kolejne konto? Najpierw gamedor, potem anime-odcinki, teraz to?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-11-22 16:45:01)
@anime.odc, kolejne konto? Najpierw gamedor, potem anime-odcinki, teraz to?
Co się spytać nie można ? Po to jest ten temat założony co nie ?
@up: A regulamin czytałeś?
I. Regulamin bezpłatnej rejestracji użytkowników oraz postanowienia ogólne:
7. Użytkownik może posiadać w tym samym czasie maksymalnie jedno konto.
8. Konto zablokowane/zbanowane, nadal uznawane jest jako istniejące konto danego użytkownika, w związku z czym nie może on założyć kolejnego konta.
A masz bana na koncie Gamedor + dodatkowe konto anime-odcinki, które nie jest zbanowane. Na cholerę ci trzecie?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-11-23 08:25:25)
Już nie ma żadnego.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA