Nie jesteś zalogowany.
No oczywiscie, ze tez porozmawiac ;] Np. w sobote tak na jakies 7 godzinek ;]
Pawel - chodzi tu o miejsce spotkania ;] W tym miejscu sie wszyscy spotkamy i gdzie sobie pojdziemy... ;]
Karol - razem ze mna chyba 5 ;]
z tego co wiem jest już pare osób (i chwała za to)
ja z chęcią wymienię się na moje anime
tylko LUDZIE zorganizzujmy się na jakiś termin i jakieś "dogodne" miejsce, nie Auchan napewno[hehe]
Jeżeli mielibyśmy sie spotkać żeby sie tylko wymienic to była by kicha.A nie lepiej bylo by kolo fontany kolo Empiku.
No więc tak do tego posu są tacy ludzie:
Jania
Silver
paweł198804
Karoleq114
oraz:
Krzych
Bartek
i jakiś typ z wasilkowa
Co do miejscówki to gadać każdy może ale żeby coś zrobić to już nikogo nie ma... więc z laski swojej najpierw się odezwijcie a potem się pomyśli co i jak...
(dla przypomnienia 1643230 ) no chyba że organizujecie coś na własną ręke...
hm nie Tak źle a mogło by być jeszcze lepiej :p wiec zgłaszać sie bo trzeba w końcu mieć jakąś liste ile osub jest by przyszło na ten zjazd ;P
Miszczu_beer dodaj jeszcze Dabka;)
Ludzie piszcie się:P jeszcze troche i wynajmiemy jakąś helę bo się wszyscy w jakimś lokalu nie pomieścimy[yahoo];).
Zaczyna być ciekawie[papa]heheh
hehe dobre dobre a tak serio to pomyślałem ze w horteksie by było sie mozna spotkać:P
wg mnie Horteks jest nieco za mały:D
Ludzie piszcie się:P jeszcze troche i wynajmiemy jakąś helę bo się wszyscy w jakimś lokalu nie pomieścimy[yahoo];).
Zaczyna być ciekawie[papa]heheh
Wynajęcie jakiegoś lokalu wcale nie jest złym pomysłem. Nie mówię tu o pierwszym spotkaniu ale kolejnych. Jeżeli ustaliłaby się stała grupa która gotowa jest przeznaczyć kilka złotych aby wynająć lokal to naprawdę mogłoby się to fajnie rozkręcić w postaci nawet pewnych seansów anime i "wkręcaniu" w to większej ilości osób.
Ooooo:P ciekawe ciekawe.... na poczatku myslalem ze to bedzie tylko wymiana a tu sie szykuje jakies wynajmowanie lokali i wspolne seanse:P ale dobrze ja sie pisze na wszystko wazne aby ktos to wszystko zorganizowal;)
dobra, pisze sie na to:P
Ostatnio edytowany przez dedkids (2006-02-26 18:20:25)
Spoko mamy coraz wiecej chetnych:D
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-02-26 18:21:49)
hehehe ja sądze żeby cos wynając to trzeba wiecej niż 6 osób. w 6 to w horteksie sie pomieścimy myśle że hortex starczy od 6-10 osub[yahoo]
ponad 6? a ile juz jest:P Bo ja naliczylem chetnych:
-karoleq114
-Dabek
-Pawel198804
-Silvek
-Jania
-Miszczu_beer
-Dedkids
-Kurak
Czyli juz jest 8 osob chetnych, dodac do tego ze niektorzy wezma swoich kolegow:P, wg mnie troszke ludu juz sie zebralo[yahoo]
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-02-26 19:09:09)
[okej][okej][okej][okej][okej][okej][okej][okej][okej][okej][okej][okej][okej][okej]
E tylko nie w hali z płaskim dachem bo będą onas w wiadomościach mówili
A tak spytam po ile lat macie ;P
[yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo]
BUeheheh tu sie ostro zdziwice:P (ciekawe czy nadal chcecie sie ze mna spotkac:() ja mam 14:D i odrazu mowie ze Dabek tez ma 14;] hah juz widze wasze zdziwione miny:P
hehe to piwka z nami nie wypijesz:P A co do hortexu to nie chodzi mi o desery tylko o Pub tam jest tam więcej miejsca:P
soczek pomaranczowy mi styka:P
A i mam nadzieje ze wam moj wiek nie przeszkadza i ze nadal planujemy sie spotkac:D
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-02-26 19:06:17)
Jakby coś to mnie tez możecie wpisać.Dla mnie to wiek nie ma znaczenia.Ważne że cos nas łączy czyli juz na starcie możemy juz o czymś pogadać.