Nie jesteś zalogowany.
290 to ostatni odcinek, wiec ciezko by było oblookac wzwyż
Olej 281 odcinek. Fillery odnośnie tej całej wojny są całkiem całkiem.
Odcinek 290 był z innej bajki ponieważ teraz w mają jakaś akcje z jakiejś tam okazji i dali po dwa odcinki do zrobienia jakimś tam kozackim dyrektorom. Chyba z 2-4 tych dyrektorów jest i na każdego przyda po 2 odcinki.
Dałbym link ale nie chce mi się szukać.
Tylko że 290 odcinek nie dzieje się podczas wojny, jakby ktoś nie zauważył. Dzieje się między atakiem Paina a połączeniem sił Tobiego i Kabuto.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-11-25 18:59:54)
Jaki jest w ogóle sens oglądania fillerów?
Jaki jest w ogóle sens oglądania fillerów?
Sam wielokrotnie oglądałeś takowe w różnych anime, gdzie nie trzymano się mangi, i co?
Można się nie trzymać mangi, byleby to miało ręce i nogi. A ja przy którymś fillerze Naruto naprawdę wymiękłam - bodajże strusie ninja zaatakowały Konohę.
Ty dulowaty userze!
Dawno nie oglądałem Naruto, ale z fillerów do dziś pamiętam robienie ciasta na makaron rasenganem xD
bodzio, wiem to doskonale. Jednak z czasem dowiedziałem się, że tracę czas i przestałem. Pytanie z czystej ciekawości było.
Wydaje mi się, że będzie warto oglądać od 290.
Nah, te nowe fillery kompletnie z dupy. Obejrzcie sobie walki ze Swordsmen of the Hidden mists, bo są nawet ok, ale reszte fillerowego crapu olejcie
Hehe. Ogólnie ostatnie sześć odcinków śmiało można obejrzeć. Tylko jedno mnie zastanawia.
Skąd nagle na końcu 295 odcinka wzięła się reszta zawodników z wioski liścia? Chyba przeoczyłem ich przybycie do dziury.
Przecież to Naruto... tworzone prze Pierrota...
W naruto wszystko możliwe. btw te ostatnie fillery[6 epów] są tworzone przez każdego z osobna dyrektora /szychę
Oglądnąłem Road to Ninja z eng napisami i jap dub (nie wiem, skąd wytrzasnął shippuuden.pl japoński dubbing, ale wielkie dzięki, lecz ich napisy to w 95% wymyślone teksty, a ang w połowie, wiec częściowo nadrabiałem słuchem ). Takiej niedbałości względem zasad, jakie Masashi Kishimoto wprowadził w świecie Naruto, w żadnym filmie Shippuudena nie widziałem, a niby uczestniczył przy tworzeniu scenariusza sam mangaka.
Niech ktoś mnie oświeci w tych sprawach.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-26 22:20:43)
Masa, nie wiedziałem, że doszukujesz się logiki w Naruto
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Doszukuję się logiki w skrypcie napisanym przez samego autora (gdyby to znowu tylko Pierrot robił, nawet bym tego nie odpalił), bo tego akurat się nie spodziewałem. Jednak Narutardom to wystarcza (patrz oceny na MAL i anidb).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-26 22:49:06)
Road to Ninja to chyba najgorszy film Naruciaka.
Takie samo odniosłem wrażenie po samym przeglądaniu... Szkoda, bo zapowiadało się całkiem przyzwoicie.