Nie jesteś zalogowany.
Szukam 2- giej oavki z sengoku basara [13 epek] z eng. subem. Poratuje ktoś?
Ostatnio edytowany przez max-kun (2012-11-12 21:57:46)
Poszukuję osoby lub osób które chciałby poprawić moje ratio na bakabt.me ;] Gwarantuję 400-500 KB/s downloadu. Ratio mam tragicznie, a tych anime jakoś nikt ściągać nie chce xD
ratio robi się na hentaiach lub GITS thory
Szukam 2- giej oavki z sengoku basara [13 epek] z eng. subem. Poratuje ktoś?
polecam tą magiczną stronę.
max-kun napisał:Szukam 2- giej oavki z sengoku basara [13 epek] z eng. subem. Poratuje ktoś?
polecam tą magiczną stronę.
Fajnie, że tam jest jakaś OAVka. Plus tę, nie tą.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-11-12 22:42:45)
Dzięki za linki , ale oavkę już znalazłem [ bd-rip]
Fajnie, że tam jest jakaś OAVka.
Plus tę, nie tą.
Nie jakaś, tylko [Pretentious]_Sengoku_BASARA_-_13_[2C91C679].mkv
Zastanawiałem się nad tym dobre pół minuty, ale dobrze stwierdziłem że w razie błędu znajdzie się strażnik j. polskiego i mnie odpowiednio pouczy.
Za lekcję dziękuję, z pewnością przyda się w życiu
Dzięki za linki , ale oavkę już znalazłem [ bd-rip]
Zła kolejność. Wpierw szukasz, a później pytasz na forum
Szukam aktywnego torrenta [Zero-Raws] HIGHSCHOOL OF THE DEAD (BD 1920x1080 x264 FLAC).
A ja póki Seed się ssa, szukam jakiś linków do
Hajime no Ippo
Długo się do tego zbierałem i nie mam zielonego pojecia gdzie dorwać taki archaik...
Ippo od KA: http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=257185
60 odcinków. Jeden link nie działa.
Szukam jakiegos bd ripa Mononoke, ale nie Utsukushii-Raws - za duzy rozmiar:)
"po winstalowaniu wszystko dziala samoczynnie i nie mozna tego zatrzymac..."
Szukam jakiegos bd ripa Mononoke, ale nie Utsukushii-Raws - za duzy rozmiar:)
Albo anon, albo Utsukushii (taki sam rozmiar), innego nie znalazłem. Obawiam się, że nic innego nie ma.
Thx. Czyli trzeba bedzie jakos przebolec te 7gb.
"po winstalowaniu wszystko dziala samoczynnie i nie mozna tego zatrzymac..."
Szukam Dragonaut - The Resonance w jakiejś przyzwoitej rozdzielczości np. 720p byłoby naprawdę mile widziane, oczywiście ma to być raw bądź soft.
Szukam Dragonaut - The Resonance w jakiejś przyzwoitej rozdzielczości np. 720p byłoby naprawdę mile widziane, oczywiście ma to być raw bądź soft.
1280x720? Tylko wersja tv (bd nie wyszło). O rawach raczej można zapomnieć, ciężko znaleźć coś z tego roku (2007/8=ciężko znaleźć rawy). Pozostaje jakiś rip dvd. W sumie nie polecam E-D, bo oni często coś chrznaią, ale jest pod ręką. Zawsze można pomęczyć się z IRC, coby pobrać wersję Arigatou. Osobiście postawiłby na to ostatnie.
Ma ktoś harda Kowarekake no Orgel? Bo na lol-tan są tylko martwe linki, a w bazie mamy tylko specjala
Jest specjal i OVA ([lol-tan] Kowarekake no Orgel [65A1FE19].mkv).
http://storage.fansubs.pl/lol-tan/Kowar … o%20Orgel/
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-11-23 08:58:55)
widział ktoś gdzieś Examurai Sengoku do pobrania ? bo coś tego niema nigdzie a jak jest to jakieś 1-10 po 100mb max i to w dodatku w avi [ ] oO .
Pilnie poszukuję 17 epa z I sezonu Shakugan no Shany od Akatsuki. Wiem, że seria jest zlicencjonowana, ale sam przemysł anime w Polsce umarł śmiercią naturalną, a kupno oryginałów jest już niemożliwe. Będę dozgonnie wdzięczny, jeśli ktoś, kto posiada tę serię, wrzuciłby tego jednego epka na jakiś server hostingujący lub poseedował torrenta http://www.nyaa.eu/?page=torrentinfo&tid=123826. Z góry dzięki za pomoc.