Nie jesteś zalogowany.
Tyle jest miałkich animu, a wy tak przeżywacie pojawienie się kolejnego z nich?
FAiM napisał:Ło kufa
- a jeszcze drugiego sezonu nie wymęczyłem
.
ja nawet pierwszego nie skończyłem, warto w ogóle go kończyć?
Tego nawet nie warto zaczynać, a co dopiero kończyć...
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Jakby kogoś interesowało. Będzie 3 sezon dog days.
Marnujesz tylko klawiaturę...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
No jak to? W drugim sezonie, do psoludzi i kotoludzi, dochodzą wiewiórkoludzie
. A przede wszystkim jest Becky
i jej erotyczna scena transformacji
.
Swoją drogą, to zadziwiające, że takie crapowate serie doczekują się kontynuacji .
Swoją drogą, to zadziwiające, że takie crapowate serie doczekują się kontynuacji
.
Bo animu robi się dla Japończyków, a oni w ogóle się na nim nie znają...
FAiM napisał:Swoją drogą, to zadziwiające, że takie crapowate serie doczekują się kontynuacji
.
Bo animu robi się dla Japończyków, a oni w ogóle się na nim nie znają...
To było głębokie.
W końcu nowe Full Metal Panic! ....A, nie, zaraz, przecież to znowu jakieś moecuś.
Info z mala:
"Adaption of the 6th book in the Monogatari series, containing the Tsubasa Family Arc and featuring Hanekawa Tsubasa. A preview of the series will be aired on December 29."
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2012-12-01 11:48:50)
No co? Ma być event Nekomonogatari, który będzie streamował NicoNico. Wielkie mi mecyje...
Najwyżej dowiemy się przybliżonej daty premiery i jakichś obrazków.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-12-01 11:41:29)
O, drugi sezon Boku wa Tomodachi. Jednak jest coś dla mnie.
Jeszcze w miarę sensownie wygląda seria o tym złodzieju Romku ;]
Anime makes you stupid
Myślę sobie "ach, na ANSI zawsze mówią, że sam syf, na pewno nie jest tak źle", patrzę... Well damn.
Chihayafuru 2! :3
Saint Oniisan, szkoda, że tylko OAD. Cóż, pewnie i tak zacznę oglądać parę tytułów i coś okaże się spoko, a coś się dropnie. Może to "Amnesia" będzie fajne... I to "Ishida to Asakura" obiecująco wygląda po obrazku
Dx51 napisał:Zima 2012 v2.0
Pierwszy raz się cieszę, że tyle syfu jest w jednym sezonie. Będę mógł odsapnąć.
A letni sezon w tym roku?
Co do rozpiski: tyle gówna, wreszcie dokończę LoGHa, Monstera i Triguna. Ale jest chyba jeden pewniak: Bokumatsu Gijinden Roman, bo wygląda, jakby miał bardzo dużo wspólnego z Lupinem (zwłaszcza projekty postaci).
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan