Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam. Czy powstaną napisy do Break Blade ep06 ? Jeszcze w tym roku :] ?
Wydanie od loltanów leży już szmat czasu.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
a skąd ma to wiedzieć?
Hello
http://storage.fansubs.pl/lol-tan/Broken%20Blade/
tutaj dostałem pw
http://animesub.info/forum/viewtopic.ph … 58#p392758
ale nie ma ASS ? bo mam 2 razy pobierać ten sam plik tylko z hardsubem ?
O ile się nie mylę, to wydanie lol-tanów to fullsoft, więc można wymuxować same napisy, jeżeli autorzy nie mają nic przeciwko.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
było by spoko potem to wrzucić na stronę
PS: ja tego nie pobiorę bo za dużo waży może ktoś inny wmuxował by napisy z tego pliku o ile go ma na dysku.
Cóż...
Gdybyśmy chcieli wydawać same napisy, to wrzucalibyśmy na ansi. Jeśli nie chce wam się ściągać naszego relka, zawsze możecie poczekać, może pojawią się jakieś napisy.
Ja zaś nie mam programu, żeby wymuxować same suby, a nie chce mi się ściągać. Poproś ładnie kogoś ze składu lol tanu, to może się zlituje.
EDIT.
@down. Zbyt długo pisałem posta i nie zauważyłem twojej wiadomości.
Ostatnio edytowany przez Sado (2012-12-09 18:39:11)
Cóż...
pr3ston napisał:Gdybyśmy chcieli wydawać same napisy, to wrzucalibyśmy na ansi. Jeśli nie chce wam się ściągać naszego relka, zawsze możecie poczekać, może pojawią się jakieś napisy.
Ja zaś nie mam programu, żeby wymuxować same suby, a nie chce mi się ściągać. Poproś ładnie kogoś ze składu lol tanu, to może się zlituje.
Cóż zapodałem linka do świerzo wymuxowanego
Dziękować
to usuń link z napisami już
Cóż...
pr3ston napisał:Gdybyśmy chcieli wydawać same napisy, to wrzucalibyśmy na ansi. Jeśli nie chce wam się ściągać naszego relka, zawsze możecie poczekać, może pojawią się jakieś napisy.
EDIT.
@down. Zbyt długo pisałem posta i nie zauważyłem twojej wiadomości.
Ech, ta wasza poprawnośc gramatika zgubi wos
OK
Usunięte
Ech, ta wasza poprawnośc gramatika zgubi wos
Kontynuując temat:
Owszem, mają, nawet w regulaminie strony pisze.
do świerzo wymuxowanego
Ostatnio edytowany przez Sado (2012-12-09 19:18:12)
Strony 1