Nie jesteś zalogowany.
Mam nadzieje ze to nie to co mysle.
Jezeli tak to ich uszkodze troche w tej japonii.
A co myślisz? lol
http://img526.imageshack.us/img526/3783 … cs2w22.jpg
Pojawił się drugi trailer gry Sword Art Online - Infinity Moment na PSP:
> LINK <Generalnie fabuła gry to:
co by było gdyby SAO nie skończyło się na 75 poziomie.W grze znajdzie się Leafa - jakimś cudem przeniesie się do Aincrad - oraz nowa kobieca postać - bo jakby inaczej - Strea.
A ostatnim bossem będzie pewnie Sugou...
Czyli do 74 poziomu będzie szło według SAO, a później wersja alternatywna?
Edit: Już obejrzałem i wszystko wiem ;p
Ostatnio edytowany przez Kensai (2012-12-05 23:34:37)
Nie wiem jak wy ale mi się wydaje że ta wersja na PSP ma skromną grafikę ?
Mam nadzieje ze nie zrobia tak jak z Eureka Seven Ao bo mnie cos trafialo z tym anime.
Choc teraz nie ma zbytnio sensu lepiej pasowal by czas miedzy Sao a Alo. Mam nadzieje ze mimo pv się nie pojawilo to odcinek się pojawi, a jezeli nie to licze ze w nastepnym, bo chyba kojtne gdy bedzie cos takiego z jakas przerwa jak w wyzej wymienionym anime. Nie wiem nie licze ile odcinkow zostalo ale nie mial bym nic przeciwnko by przez 3 tygodnie nic nie wychodzilo a potem wszystkie brakujace odcinki. Bylo by to piekne ale nie realne.
Jestem właśnie po 23 odcinku i pierwsza połowa była taka sobie, ale druga była bardzo słaba :/ Mam nadzieje że zakończenie serii będzie miało kopa.
Dokładnie, strasznie tandetnie prowadzą fabułę w ALO.
Dokładnie, strasznie tandetnie prowadzą fabułę w ALO.
A wcześniej to niby nie?
Ciekawe czy wyjdzie 2 seria anime z GGO (Gun Gale Online) tak z 12 epków jakby było
Nie ma żadnych wieści, ale patrząc po tym, ile sprzedali krążków dvd/bd, to żal by im było nie zrobić kolejnych (pewnie przynajmniej dwóch) serii.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Ciekawe czy wyjdzie 2 seria anime z GGO (Gun Gale Online) tak z 12 epków jakby było
Na to bym się pisał...
Wystarczy śledzić tą stronkę tam jak coś będą planowali to napiszą http://www.swordart-online.net
Wystarczy śledzić tą stronkę tam jak coś będą planowali to napiszą http://www.swordart-online.net
Serio? Holy shit, zapodaj linka do oficjalnej strony projektu i zarzuć myślą, że wystarczy ją śledzić, aby się czegoś dowiedzieć z pierwszej ręki.
Ostatnio edytowany przez KieR (2012-12-09 23:31:35)
Jak by nie patrzeć to wiarygodne źródło ^^
Wiemy już kto "zaśpiewa" na CD dołączanym do trzeciego BD&DVD:
> "Clear! Tear! Cheer!!" - Lizbeth (CV: Ayahi Takagaki)
30 sekundowy sample do przesłuchania
Przypomina, że do czwartego BD&DVD będzie dołączony pierwszy OST (a drugi do siódmego).
Ostatnio edytowany przez FAiM (2012-12-10 21:47:33)
Widzę że rape Asuny się rozwija, najpierw macki teraz...
Widzę że rape Asuny się rozwija, najpierw macki teraz...
Dobrze, że w obu przypadkach nieudany