Nie jesteś zalogowany.
Dużo by pisać o tym zacnym anime, ale nie o anime teraz chodzi, a o mmorpg.
Dzisiaj Nexon poinformował, że wykupił prawa do tworzenia gry komputerowej, na bazie kultowej serii anime.
Będzie to online role-playing game w stylu cyberpunkowym, tyle to można się samemu domyśleć.
Jestem ciekawy, czy uda im się przenieść klimat anime do gry komputerowej, co do tego mam mieszane uczucia.
Ale na pewno będzie miło usłyszeć, znowu muzykę Yoko Kanno i postaci z tego anime.
Ps.
Oby były takie ujęcia
Ostatnio edytowany przez Tenguken (2012-12-14 22:16:14)
Może być ciekawie - zakładając, że uda im się przenieść klimat oryginału na realia MMORPGowe.
Mało jest fajnych cyberpunkowych produkcji.
Ostatnio edytowany przez Sledziu_w (2012-12-14 20:09:32)
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Pewnie nie ma się czym podniecać. MMORPG to mocno uproszczone światy i mało które ma klimat jak w anime.
Ten Nexon ma coś fajnego na koncie?
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Ten Nexon ma coś fajnego na koncie?
Jednym podpasuje, innym nie. Jedyne gry, które można spróbować, to Vindictus, Mabinogi i Combat Arms (próbowałem pierwszego i ostatniego, bo 2 tygodniach odpadłem).
O ile Nexon na innych kontynentach jest w porządku to w europie ma graczy głęboko w dupie.
Skąd wiem? Doświadczenie z tą firmą, grałem w prawie wszystkie gry tej firmy na serwerach amerykańskich i europejskich.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Jakoś sobie nie potrafię wyobrazić gry w stylu Oni czy Deus Ex jako mmorpg. Nexon znam z Dekarona gry dosyć fajnej przed Nexonem...
Bez takich proszę. MMO? Takie cuda ssą.
Ostatnio edytowany przez arystar (2012-12-17 18:16:27)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!