Nie jesteś zalogowany.
no więc tak , jak dobrze przeczytalem nie jest to zlicenzjonowane Anime ... moglby mi ktos podac dobry torrent do tego epa , albo http , bylbym wdzieczny bo koncze 12 i dopiero teraz mnie olsnilo )
hmm...
http://isohunt.com/torrents.php?ihq=one … xt=&op=and (.mkv od a4e jest)
i wystarczy zassać tylko jeden odcinek z paczki
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-02-25 22:32:39)
poszukaj na anime legion lub anime HQ z tamtont sciągniesz przez bittorenta a ten odcinek jest zarombisty [yahoo][yahoo][yahoo]
a zapomniałem podać ci strony jednej wejdź na www.anidb.net i tam w wyszukiwarce wpisz chasło i znajdziesz najlepiej sciągać ot tych podanych grup co dałem lub szukaj jakiś mkv i ogm[okej]
Czy to jest ten odcinek z tym biwakiem w lesie ??
tak pytam bo mam właśnie jeden więcej niż powinno być normalnie...
Czy to jest ten odcinek z tym biwakiem w lesie ??
tak pytam bo mam właśnie jeden więcej niż powinno być normalnie...
tak
Ostatnio edytowany przez mykhi (2006-02-25 23:55:54)
Bleeeeeeeeee nie wiem jak sie sciaga z anidb , i nie wiem jak sie odlacza jeden ep z paczki oO
HELPAAAAAAAAAAAAA , jakies inne www , albo jak sie sciaga z Anidb ?:>
Ostatnio edytowany przez Tion (2006-02-26 00:14:35)
~mykhi Arigato
~Tion bierzesz link z EDK2 i przykładowo ładujesz go do emula... to wszystko...
to jest www a nie torrent ? :x
sorry za moją niewidze , ale nie wiem co i jak ^^
Ostatnio edytowany przez Tion (2006-02-26 01:06:47)
Ja tam z mirca sciagam, nie ma to jak 120kb/s. Przewaznie na stronach grup fansuberskich jest podany adres mirca. Podlaczasz sie i sciagasz z bota.
up up pls...
Bleeeeeeeeee nie wiem jak sie sciaga z anidb , i nie wiem jak sie odlacza jeden ep z paczki oO
HELPAAAAAAAAAAAAA , jakies inne www , albo jak sie sciaga z Anidb ?:>
Napisz jakiego klienta BT używasz, to skrobniemy Ci jak ściągnąć w nim tylko 1 odcinek (torrent do tego to nie problem).
uzywam uzureusa i nie wiem cio zrobic by sciagal mi sie z paczki tylklo jeden ep...
uzywam uzureusa i nie wiem cio zrobic by sciagal mi sie z paczki tylklo jeden ep...
Ściągasz torrenta --> Uruchamiasz w Azureusie --> W szczegółach tego torrenta masz zakładkę "Files" --> Klikasz prawym klawiszem na pliki, których nie chcesz z paczki ściągnąć i wypierasz priorytet "Nie ściągaj". Pozostawiasz tylko plik, który chcesz ściągnąć.
Opis trochę lakoniczny, ale Azora ostatni raz używałem jakiś rok temu. Jeśli gdzieś się pomyliłem to zweryfikujcie (ale wydaje mi się, że jest ok)
jak zrobilem pokaz szczegoly//pliki//odchaczylem 12 pierwszych epow " nie pobieraj " zostawilem tylko ten ktory chcialem pobierac to nadal ma pisac ze plik wazy 4.5gb ??:> btw: Gracol thx
Możliwe, że już wcześniej zacząłeś pobierać całą paczkę i Azor zarezerwował miejsce na dysku. Jeśli jest to nowy torrent, którego jeszcze nie uruchamiałeś to nie przejmuj się opisem - pobierze tylko ten jeden odcinek
thx graCol
Ludzie znacie taka stronkę jak www.torrenty.org tam był torrent ściągnołem w jakieś 3 h ale trzeba się logować ja mam hasło więc napsiz do mnei zapodami ci plik torrent możecie do mnie pisać podam wszytkim którym jest to potrzebne piszcie na nr.gg:1041230 lub na mail: ronaldo23@o2.pl
Sorry za błędy.