Nie jesteś zalogowany.
22 odcinkowa produkcja autorstwa Production I.G.
Niedaleka przyszłość.
OP: "abnormalize" by Ling Toshite Shigure
ED: "Namae no nai Kaibutsu (名前のない怪物)" by EGOIST
Episode 1: Crime Coefficient
Episode 2: Those Capable
Episode 3: Rearing Conventions
Episode 4: Nobody Knows Your Mask
Episode 5: Nobody Knows Your Face
Episode 6: Return of the Psychotic Prince
Episode 7: Symbolism of Bletilla Striata
Episode 8: And Then, Silence.
Episode 9: Paradise Fruit
Episode 10: Methuselah’s Game
Episode 11: Saint’s Supper
Episode 12: Devil’s Crossroad
Episode 13: Invitation from the Abyss
Episode 14: Sweet Poison
Episode 15: The Town Where Sulfur Falls
Episode 16: The Gate to Judgment
Episode 17: Iron Heart
Episode 18: A Promise Written on Water
Episode 19: Transparent Shadow
Episode 20: Where Justice Lies
Episode 21: Blood-Stained Reward
Episode 22: Perfect World
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-03-24 12:04:29)
A żeś się z opisem rozpisał, hoho.
Dlaczego design postaci przypomina mi te z Katekyo Hitman Reborn?
Tylko mnie wydaje się, że najlepsze, co ma do zaoferowania ten tytuł, to muzyka, a postaci i fabuła są w porywach średniawe?
Tylko mnie wydaje się, że najlepsze, co ma do zaoferowania ten tytuł, to muzyka, a postaci i fabuła są w porywach średniawe?
Gorzej?
Hm... zaczęło się robić lepiej, to dowalają dwutygodniową przerwę - następny odcinek dopiero 10 stycznia.
Nom, boli. Ostatni odcinek ładnie podciągnął w górę moją ocenę tytułu. W pytę się podobało i się nakręciłem na ciąg dalszy :p
A dla mnie logika w tym anime poszła łeb na szyję przez tę akcję zestrzelenia mechanicznego psa Dominatorem. A myślałem, że nie pójdzie w ślad Guilty Crown.
Hm... zaczęło się robić lepiej, to dowalają dwutygodniową przerwę - następny odcinek dopiero 10 stycznia.
Ja się cieszę
A dla mnie logika w tym anime poszła łeb na szyję przez tę akcję zestrzelenia mechanicznego psa Dominatorem. A myślałem, że nie pójdzie w ślad Guilty Crown.
Logika w anime? Moim zdaniem nigdy nie istniała, ale fakt faktem, że to było co najmniej dziwne.
Też się deczko zdziwiłem, ale czy aby wcześniej nie strzelali już do maszyn? Może na niebezpieczne puszki to działa inaczej
W którymś odcinku strzelali do robota. O ile pamiętam, używali do tego trybu dewastatora
Ostatnio edytowany przez Hidu (2012-12-22 20:04:11)
Czyli uważacie, że logiczniej by było, jakby nie mieli możliwości obrony przed mechanicznym zagrożeniem?
Sorry, ale macie słaby zapłon, bo już w 3 odcinku rozwalali nim robota.
Nie.
@up za to powinieneś dostać -a - tak, nadal jestem za zakazaniem tego typu odpowiedzi.
Co niby jest niedopracowane?
Ostatnio edytowany przez FAiM (2012-12-22 20:13:16)
@up za to powinieneś dostać -a - tak, nadal jestem za zakazaniem tego typu odpowiedzi.
Myślę, że wytłuszczony fragment jasno wskazuje za co.
Właśnie odwrotnie, to niemożliwość bronienia się przed zagrożeniem ze strony maszyn byłaby niedopracowaniem.