Nie jesteś zalogowany.
Skoro dałam cudzysłów, to chyba można się domyślić, że skądś cytuję.
A zrozumiałaś chociaż, o co chodziło Sacredusowi?
Sacredus, jednak miałeś rację - pokazali trochę ponad 6 minut odcinka.
Mam nadzieję, że znajdzie się wersja bez sponsorów .
Padłem, jak to zobaczyłem:
No i Asuna z niebieskimi włosami:
Ostateczne zestawienie:
edit
Teraz jest ostateczne - bo zapomniałem o "The Day Before" (które jakoś jeszcze nie przeczytałem ).
Również, brak żadnych informacji o drugim sezonie...
Ostatnio edytowany przez FAiM (2012-12-22 18:40:00)
Mam nadzieję, że znajdzie się wersja bez sponsorów .
DOZO:
Najlepsza ta asuna w tych włosach
Alo przecietne ale koncowka nawet nawet wyszla, choc lepsza wedle mnie mialo Sao.
Ustawie sobie tapetke asuny w niebieskich wlosach. To mnie rozwalilo ale lepiej wyglada niz w tych blad czy jakie tam miala.
Ostatni odcinek dobrze kończył serie. Teraz tylko czekać na następną serie, a założę się że będzie emitowana w przyszłym roku ewentualnie na przełomie 2013/2014, nie wierzę by nie kuli żelaza puki gorące zwłaszcza, że samo tylko BD sprzedaje się w ilości ok 30k sztuk za vol. A materiału na kolejną serie jest wystarczająco.
no ludzie nie każcie czekać tyle na napisy i to jeszcze do ostatniego epka ; d
@down
ale jak to pisaem to nie było ; d
Ostatnio edytowany przez Suna (2012-12-23 17:39:51)
eee... ale napisy już są, i to od Jinja-Temple.
A gdzie wysyp fastsubów do ostatniego epka, którego się tak spodziewałem? Myślałem, że z 10 osób się rzuci, a tu nic xD
A po co, jak UTW subowało?
Edit: chyba że masz na myśli pl softsuby.
Ostatnio edytowany przez Merry_Nightmare (2012-12-23 18:10:04)
Mammoth napisał:A gdzie wysyp fastsubów do ostatniego epka, którego się tak spodziewałem? Myślałem, że z 10 osób się rzuci, a tu nic xD
A po co, jak UTW subowało?
Edit: chyba że masz na myśli pl softsuby.
Subowaniem bym tego nie nazwał
@Merry_Nightmare, przecież SAO to marna podróbka .hacka. Po co oglądałeś plebejskie show?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-12-24 09:55:43)
@Merry_Nightmare, przecież SAO to marna podróbka .hacka. Po co oglądałeś plebejskie show?
Dobrze widzieć, tym bardziej, że samo SAO zostało napisane jeszcze nim .hack powstał Chociaż obydwa tytuły zadebiutowały w 2002 roku.
Znawca w każdym temacie musiał spojrzeć na animu swoim krytycznym okiem i pocisnąć mądrością
A bardziej na temat: SAO fajna baja, ale tyłka nie urwała
Dobra, to teraz już mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że Sword Art Online jest najbardziej przereklamowanym anime tego sezonu, z płyciutką fabułą i infantylnymi bohaterami, w którym w dodatku uwielbiany przeze mnie klimat fantasy-RPG jest bezlitośnie zabijany przez żargon z gier MMO, których osobiście nie znoszę (ja wiem, że ta seria właśnie o MMO traktuje, ale cóż, nie jestem najwyraźniej targetem ;P) ;P W dodatku ani chybi seria ta niesie jakiś niebezpieczny przekaz podprogowy i działa na widzów hipnotyzująco, wpływając tym na ich postrzeganie, bo kiedy czytam w tym wątku o "głębokiej fabule" i "skomplikowanych postaciach" SAO, to mam wrażenie, że oglądałem całkiem inne anime (no chyba, że tą głęboką fabułę i postacie dorzucono do wersji DVD, a ja oglądałem tylko TV, więc nie wiem ;P) ;P Gniotem bym tego jeszcze nie nazwał, ale wymienię bez problemu z tuzin lepszych w tym sezonie serii ;P
Ech, prawdopodobnie za stary na to jestem, bo mojemu 12-letniemu bratu się podobało ;P
6-/10, za ładną oprawę, niech stracę ;P
Ostatnio edytowany przez Hostile (2012-12-24 14:48:43)
HAHHA, nawet postacie z Durarara!! były fanami SAO, nim jeszcze nawet była jaka kolwiek informacja o serii anime SAO
Tak siedzę i gapię się od 5 minut w screen który wrzucił FAiM... Czy ktoś mógłby mnie oświecić w którym odcinku występowała ta blond postać, kucająca w prawym dolnym rogu?
Kazuto.
Fakt, mój błąd.
Była chyba w odcinku z Mikołajem.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Tak siedzę i gapię się od 5 minut w screen który wrzucił FAiM... Czy ktoś mógłby mnie oświecić w którym odcinku występowała ta blond postać, kucająca w prawym dolnym rogu?
Była chyba w odcinku z Mikołajem.
Dobrze, rzecze. To była Argo, która w anime potraktowali po macoszemu, nawet bardzo (ile ona dostała? Niecałe 40s?):P
Ostatnio edytowany przez KieR (2012-12-27 00:36:56)