Nie jesteś zalogowany.
Pretty Rhythm Aurora Dream
Liczba odcinków: 51
Gatunek: Shoujo, komedia, łyżwiarstwo figurowe, młodzieżowe
Tłumaczenie: Xellos
Korekta: MareImbri
Timing, kodowanie: Xellos
Efekty: Natoe, Xellos
Typesetting: Xellos
Karaoke i QC: Natoe
Opis: Harune Aira jest pogodną i wesołą nastolatką, jej rodzice prowadzą cukiernie, ma młodszego brata i dwie młodsze siostrzyczki. Jak każda nastolatka, interesuje się modą (talent odziedziczyła po matce), natomiast jej ojciec usilnie pragnie, by w przyszłości przejęła rodzinny interes, a nie interesowała się rozrywkami typowymi dla nastolatek. Przypadek jednak sprawia, że wraz z nowo poznaną przyjaciółką, Amamiyą Rizumu, biorą udział w Prism Show - najpopularniejszym programem rozrywkowym, który łączy w sobie sobie modę, taniec, łyżwiarstwo figurowe oraz muzykę. Choć nasza bohaterka jest z początku niezdarna, to niebawem wraz z Rizumu stają się popularne, a sekret, jaki skrywała przed ojcem, szybko wychodzi na jaw. Dodajmy do tego absurdalne skoki podczas pokazów oraz gadające pluszaki i dostaniemy zakręconą, ale i radosną historię, idealną dla nastolatek.
A teraz parę detali (UPDATE!):
1. Odcinki 7 wzwyż robimy z TV. Gdy dorwiemy kolejne płyty DVD, zrobimy reedycję.
2. Wywalamy wszystkie wstawki live action (tyczy się to także ed1 i ed2). Czemu? Kto oglądał, ten wie (zwłaszcza ten, który dotrwał do 17 odcinka...)
3. Mamy jedynie płyty 1-3 (odcinki 1-6), jak ktoś z was ma dostęp do kolejnych, użyczcie nam ich, byśmy mogli kontynuować projekt.
Odcinki 01-04 (DVD)
Odcinki 05-06 (DVD)
Odcinki 07-10
Odcinki 11-13
Odcinki 14-15
Ostatnio edytowany przez Merry_Nightmare (2012-12-27 10:15:03)
Odcinki 5-6 gotowe do pobrania z torrenta. UWAGA! Jako bonus dorzuciliśmy także kalendarz na 2012 rok. ^^
Rizumu: Woo, supcio!
A teraz komentarz od Natoe:
Odcinki 7-10 gotowe. Życzymy wam miłego seansu.
Dzięki za wydanko , tylko jest problem brak seeda. Czy possedujesz może epki 1-6 ?
Ostatnio edytowany przez max-kun (2012-02-06 21:20:38)
Dzięki za wydanko , tylko jest problem brak seeda. Czy possedujesz może epki 1-6 ?
Seed jest, tylko seedbox musi załapać. Dałem seeda na torki 1-4 i 5-6.
Całą noc torka miałem włączonego i tylko pokazuje mi to : Connecting to Peers. Ciekawe
Całą noc torka miałem włączonego i tylko pokazuje mi to : Connecting to Peers. Ciekawe
Dziwne, testowałem u siebie i bez problemu szło mi pobieranie. Może masz coś nie tak z przyjmowaniem trackerów udp, albo cię nie łączy z seedami. Cóż, jakby ktoś miał miejsce na bocie, to chętnie bym wrzucił epki, żeby ludzie mogli z irca pobrać. Niestety, nie znam nikogo takiego.
Trudno, najwyżej poczekam jak to ktoś kiedyś upnie na jakiegoś ddla . Thanx 4 all
Ostatnio edytowany przez max-kun (2012-02-07 11:06:44)
Radzę czytać pw Niestety nasz serwer jeszcze nie obsługuje torków z udp
GG: 1677958
Ruszamy na wiosnę z kopyta i przedstawiamy wam aż trzy odcinki Pretty Rhythm Aurora Dream.
Zapraszamy do oglądania i co najważniejsze, komentowania!
I tak, już bardziej słodszego obrazka na relek nie było.
A teraz coś na zachętę:
14 i 15 odcinek Pretty Rhythm Aurora Dream gotowe do pobrania! Jak to mawiał w swojej piosence Jerzy Stuhr: "Śpiewać każdy może, trochę lepiej, lub trochę gorzej" i tym razem Aira wraz z Rizumu muszą się nauczyć śpiewać. Jak widać po minie Mion, nie będzie to łatwy orzech do zgryzienia.
http://lolipop.fansubs.pl/img/PRAD_14-15.jpg
14 i 15 odcinek Pretty Rhythm Aurora Dream gotowe do pobrania! Jak to mawiał w swojej piosence Jerzy Stuhr: "Śpiewać każdy może, trochę lepiej, lub trochę gorzej" i tym razem Aira wraz z Rizumu muszą się nauczyć śpiewać. Jak widać po minie Mion, nie będzie to łatwy orzech do zgryzienia.
Przed 'lub' bez przecinka.
Dzięki za wstawienie seedów i hardów, anglicy o czymś takim nie pomyślą.
Oczywiście życzę wytrwałości w tak długim projekcie, macie już prawie połowę:)
Oczywiście życzę wytrwałości w tak długim projekcie, macie już prawie połowę:)
Dzięki. Po nowym roku postaramy się wydać z 6 odcinków na start. Wszystko zależy od tego, ile będziemy mięli wolnego czasu na subki. A, tylko jedno. Nie połowę, a dużo mniej. Jakby co, wszystkie subki są dostępne u nas na stronie, w DDL.
Miałabym tylko jedną prośbę do waszej grupy.
Moglibyście udostępniać napisy na anime sub albo na rutubie zamieszczać upload?
Obecnie zmusiłam się do oglądania po angielsku, bo torrenty odmówiły ściągania.
Nie przeszkadza mi sub anglików, ale wolę polski:)
Byłoby to wykonalne?
Czym jest to DDL?
Widzę torrenty i AniDB:(
Ostatnio edytowany przez Azuyano (2012-12-27 14:38:03)
Tu masz DDL: http://storage.fansubs.pl/lolipop/%5BLo … rora_Dream.
Wyjaśnienia chyba zbędne.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Jeszcze nie spotkałam tak życzliwej grupy^^
Anime wydaje się być naprawdę dobre:)
Jestem ciekawa ich dalszych występów oraz wspólnych rozmów gwiazd (Wataru, Sho i Hibikiego) z łyżwiarkami:)