Nie jesteś zalogowany.
Czternasty odcinek "Stylu Wielkiego Wozu" już dostępny.
Z okazji mikołajek dostajecie ode mnie odcinek jak na Halloween To prawdopodobnie najbardziej absurdalny odcinek "Stylu Wielkiego Wozu", jaki powstał. Zapraszam do pobierania.
Napisy do szesnastego odcinka "Stylu Wielkiego Wozu" już dostępne.
Po wąsatym grubasie całującym swoje ofiary i gościu w purpurowym afro kontrolującym zombie przyszła kolej na...
Pierwszy dzień nowego roku przynosi ze sobą tłumaczenie do dwóch kolejnych odcinków "Stylu Wielkiego Wozu" - dwudziestego pierwszego i dwudziestego drugiego.
Tym samym kończy się pierwszy z czterech rozdziałów całej serii.
Drugi rozdział czas zacząć.
Na tym odcinku Krusty - poprzedni tłumacz - zakończył swoją przygodę z tą serią.
Mam rozumieć, że bardziej walniętych odcinków niż 15 i 19 nie będzie? Dzięki za podtrzymaniu na duchu.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-01-04 19:01:56)
Aż tak bardzo walniętych to już raczej nie Choć pojawi się jeszcze kilka głupawych stylów walki. Sorki, że nie odpowiedziałem wcześniej, ale nie chcę tu pisać postów, nie mając przy okazji żadnej nowości do zaoferowania
Tak więc zapraszam do pobierania napisów do dwudziestego piątego i dwudziestego szóstego odcinka "Stylu Wielkiego Wozu"
Poprzedni tłumacze poddali się po dwudziestym piątym odcinku, tak więc serwuję wam dziś świeże mięsko
Ostatnio edytowany przez Shnuki (2013-01-05 23:57:06)
Dzięki za napisy. Tutaj filmik z serii "Co by było, gdyby Ken trafił na wyspę pełną zombie":
http://www.youtube.com/watch?v=hoLadZotBuE
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-01-08 23:22:43)
@uP; Chyba o to Ci chodzi:
Szkoda że za chomika trza płacić.
Spoko, widze beede miał tasiemca do ogladania
Chodziło mi o źródło
http://arearaw.com/dvdrip-%E5%8C%97%E6% … %E3%82%B9/
co to ma w ostatnim folderze, ale 60gb z chomika to przesada, bedzie chyba trza kupić jakiegoś passa na allegro
Tak tylko napomknę, że dysk mi w laptopie wysiadł na amen, przez co na razie nie mam jak dalej tłumaczyć (na przeciętnym telefonie z wi-fi, z którego obecnie korzystam, to niestety niczego nie zdziałam).
Pisałem też wcześniej w jednym z postów, że jest możliwa opcja robienia remote uploadu z chomika na billionuploads.com (lub jakiś inny serwer, który będzie to umiał obsłużyć), więc jak będę mógł w końcu dalej działać, to spokojnie mógłbym się tym zająć (po prostu nikt do tej pory o to nie prosił).
Jeśli ktoś czekał na napisy do kolejnych odcinków Hokuto no Kena, to się doczekał Dysk w laptopie w końcu wymieniony, tak że wracam do gry, choć tempo wydawania nie będzie już tak dobre, jak kiedyś.
Mogłem trochę wyjść z wprawy, ale tragedii chyba nie ma. Miłego oglądania
Niech Cię Wielki Wóz błogosławi! Swym odzewem napełniłeś mnie nadzieją.