Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam
Pilnie potrzebuję angielskiego tekstu z hardsuba pierwszego odcinka SAC, z tego "intra" zaraz po openingu. Jeśli ktoś ma w swoich zbiorach, to bym prosił o pilne podanie i z góry dzięki!
chodzi ci o to zapewne
ara ara...
Może nie wyraziłem się jasno. Tak, chodzi mi o to, ale w wersji z angielskiego hardsuba - fansuba. Anyway, już nie potrzebuję, ale thx
to jest z releasu KKA innej wersji nie mam wogole dziwnie to jest zrobione bo print screen nie lapie napisow :Dpo wrzuceniu do painta mialem czarny ekran
ara ara...
Witam
Równiez mam mały problem - znalazłem napisy do GITS SAC ale były one niestety tylko do początkowych 6 anime oraz ostatnich 6. Czy nie posiada ktoś wszystkich tumaczeń? Bo koleżanka ostatnio stąd je ściągała a teraz znaleźć ich nie mogę :|
to niech koleżanka da ci je, a jak ich nie ma tutaj to oznacza że autor ich kazał je wykasować ponieważ chce je poprawić
Ostatnio edytowany przez cieslak (2006-09-13 07:46:02)
Właśnie w tym problem że ona oglądnęła anime i je usunęła razem z napisami :| Licze jednak że coś się znajdzie
Napisów nie ma bo GITS SAC jest w Polsce zlicencjonowany i wydany na DVD.
Ostatnio edytowany przez liia (2006-09-13 10:46:31)
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
do części jeszcze są szkoda tylko że części :|
A tak wogule to cały GITS jest zlicencjonowany czy jak to konkretnie jest?
Ostatnio edytowany przez yairomi (2006-09-13 16:44:52)
Strony 1