Nie jesteś zalogowany.
Najlepiej na jakiś serwer bez limitów, o ile się znajdzie coś takiego, bo ostatnio ciężko z tym
http://myanimelist.net/animelist/usui78 - moja lista anime ^ ^
Ja posiadam, gdzie dokładnie wrzucić?
No dobra, to ja odpuszczam. Na moim łączu zeszłoby się ruski rok.
BTW. Reflektuje ktoś na Węża Nadeko? Znalazłem stare tłumaczenie, które nigdy nie ujrzało światła dziennego. Brakuje Opa, Eda + do poprawy sporo innych pierdół, ale temat da się ogarnąć. Tylko uprzedzam, że jak co do czego, to nie zamierzam za bardzo ingerować w tłumaczenie ghosta. Ogarnę trochę literówki + przecinki i finał.
Jak bodzio dostanie ze sto prywatnych wiadomości na ansi, to może zlituje się i weźmie za suby do Kota. Ewentualnie załatwcie mi jakiś inne napisy, które mają ręce i nogi, to resztę (efekty, type, rawy, kara) mogę ogarnąć sam i serię się jakoś skończy. Sam mam jakąś średnią ochotę na tłumaczenie tego animca, bo, nie ukrywajmy, duży z tym roboty.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-01-06 09:59:25)
Co za troll o_0
Co za troll o_0
Wyszkoliłeś to teraz cierp.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Ja o 15 będę z powrotem w swoim akademiku to mogę spróbować wrzucić Bakemonogatari na jakiś serwis. Ostatnio jak sprawdzałem to upload miałem 40 Mb/s (przynajmniej tak pokazywał speed test) więc nie powinno być większych problemów. Na RS nie ma chyba teraz ograniczeń to wrzucę. Może być?
Na RS robią jakieś dziwne operacje, przez które raz można pobierać, a raz link jest dostępny tylko dla osoby wrzucającej (jak chmura). Zamiast polepszać serwis, to tylko pogarszają z każdą nową decyzją ;/
http://myanimelist.net/animelist/usui78 - moja lista anime ^ ^
U mnie ciężko jest z upem, więc musisz być cierpliwy. Ewentualnie torrent. Zawsze jest włączony.
Mata, cieszta się.
Thank you, my Lord.
Ale wolałbym najpierw reupload poprzednich odcinków.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-01-06 20:15:35)
Niestety dopiero tak późno udało mi się coś wykminić. Wrzucenie jednego epka zajmuje mi około 10min więc czas chyba jest całkiem dobry. Na razie wrzuciłem na RS 1 ep. Sprawdźcie, czy działa. Jeśli nie to czekam na propozycję alternatywnych serwisów.
1 ep: Link
Niestety dopiero tak późno udało mi się coś wykminić. Wrzucenie jednego epka zajmuje mi około 10min więc czas chyba jest całkiem dobry. Na razie wrzuciłem na RS 1 ep. Sprawdźcie, czy działa. Jeśli nie to czekam na propozycję alternatywnych serwisów.
1 ep: Link
Nie działa.
Teraz to lipa z tymi darmowymi hostingami. PutLocker czasami sensownie działa, można spróbować.
Kiedyś postaram się wysłać to na serwer, ale najpierw muszę sobie zorganizować więcej miejsca. Było go całkiem sporo, a jakoś się skończyło.
Teraz to lipa z tymi darmowymi hostingami. PutLocker czasami sensownie działa, można spróbować.
Kiedyś postaram się wysłać to na serwer, ale najpierw muszę sobie zorganizować więcej miejsca. Było go całkiem sporo, a jakoś się skończyło.
Wywal Gintame, nikt i tak nie ściąga; chyba że już poleciała.
Besamir napisał:Teraz to lipa z tymi darmowymi hostingami. PutLocker czasami sensownie działa, można spróbować.
Kiedyś postaram się wysłać to na serwer, ale najpierw muszę sobie zorganizować więcej miejsca. Było go całkiem sporo, a jakoś się skończyło.Wywal Gintame, nikt i tak nie ściąga; chyba że już poleciała.
Zawsze można dokupić miejsca. Chyba że serwer już się zapchał, wtedy będzie trzeba kombinować.
Poza tym wywalić Gintame? Zgrzeszyłeś taką propozycją, poważnie.
To Gintame bodziową można gdzieś ściągnąć? Już miałem błagać o jakiś reupload plików. Gdzie to można pobrać (tylko mi nie dawać linka do tego chomika)?
Besamir napisał:Teraz to lipa z tymi darmowymi hostingami. PutLocker czasami sensownie działa, można spróbować.
Kiedyś postaram się wysłać to na serwer, ale najpierw muszę sobie zorganizować więcej miejsca. Było go całkiem sporo, a jakoś się skończyło.Wywal Gintame, nikt i tak nie ściąga; chyba że już poleciała.
Właśnie pół godziny temu skończyłem ściągać ostatnie odcinki z tamtego folderu A tu taką propozycję słyszę...
A co do Bakemonogatari, to posiada ktoś tę mniejszą wagowo wersję?
@Hunter, http://storage.fansubs.pl/bsubs/Kintama/
Ostatnio edytowany przez jacellow (2013-01-07 12:27:22)
Dzięki