Nie jesteś zalogowany.
Henshin:
Gratis:
Goście nie mogą przeglądać wyników ankiety.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-03-30 20:59:48)
Eee... drugi shit pokroju Strike Witches?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Coś czuje, że dla Faima już nie ma ratunku...
Nie ma to jak anime o dziewuszkach, biegających w samych majteczkach, nie biorąc pod uwagę górnej części ich garderoby!
To są szorty, nie widzę tu żadnych majtek, sir.
Cafer90 napisał:Nie ma to jak anime o dziewuszkach, biegających w samych majteczkach, nie biorąc pod uwagę górnej części ich garderoby!
Racja, mój błąd... Za dużo Strike Witches się naoglądałem.
Ostatnio edytowany przez Cafer90 (2013-01-11 21:08:37)
Cafer90 napisał:Nie ma to jak anime o dziewuszkach, biegających w samych majteczkach, nie biorąc pod uwagę górnej części ich garderoby!
Znawca rysowanej bielizny się znalazł.
Zanosi się na kolejne fajne anime. : ) Zapewne tak dobre jak Strike Witches nie będzie, ale nadzieję zawsze można mieć.
Zresztą dobrze, że FAiM zakłada często nowe tematy o różnych anime bo będzie o czym pogadać na tym forum.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2013-01-11 21:17:20)
Znawca rysowanej bielizny się znalazł.
Ano.
"Hotpants" swoją popularność zdobyły głównie w latach ’70 i ’80, jednak pierwsze modele pojawiły się nieco wcześniej w latach ’60. Z początku hotpants noszone były głównie przez striptizerki. Wtedy były zazwyczaj ze skóry, ozdabiane różnymi cekinami itp. Po pewnym czasie stały się jednak niezwykle modne wśród zwykłych młodych dziewczyn. Szczególnie w lato, kiedy człowiek najchętniej nie zakładał by nic okazały się strzałem w dziesiątkę. Z początku zapewnie noszenie takich spodenek, które bardziej przypominały bieliznę niż strój wywoływało zgorszenie. Później jednak, gdy coraz więcej dziewczyn wzorem swoich idoli zakładało bokserki, widok ten z powszechniał. Szczególną jednak popularność zyskały wśród gwiazd estrady. To wcale nie dziwi, bo seksownym wygląd zawsze był szczególnie ceniony na scenie. Nosiła je Madonna czy Tina Turner, dzięki czemu na stałe zagościły w popkulturze. Bokserki sprawiają, że nogi zyskują niebotyczną długość i są świetnie wyeksponowane.
Fabuła na tyle głęboka, że zabrałem się za to anime. :] Prepare for loli-ass-storm. xD
Scalenia prawie jak w Dragon Ballu.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-01-21 18:52:57)
Mi to pszypominało power rangers czy jak to się zwało i jaką kolwiek jego serie.
Sądziłem że będzie więcej fanservisu ale jest w miare, a nawet co nie co fabuły.
Która mam nadzieję że nie ograniczy się do jest Alien o ile dobrze pamiętam walka i tu end fabuły. Choć nie wskazuje na to 2 odcinek koniec, że ograniczy się do tego co bardzo mnie cieszy.
Nie pozostało nic innego jak czekać na następny odcinek bo po 2 trudno ocenić. Choć i tak najlepsze z sezonu jak narazie jest Spice and Demon.
Pierwszy ep jakoś uszedł.
Drugi ep, no cóż...
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Po pierwszym - a, jakieś gówienko dla fanów czegoś w stylu Strike Witches.
Po drugim - największy chłam sezonu obok Senran Kagury?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Mi to pszypominało power rangers czy jak to się zwało i jaką kolwiek jego serie.
Sądziłem że będzie więcej fanservisu ale jest w miare, a nawet co nie co fabuły.Która mam nadzieję że nie ograniczy się do jest Alien o ile dobrze pamiętam walka i tu end fabuły. Choć nie wskazuje na to 2 odcinek koniec, że ograniczy się do tego co bardzo mnie cieszy.
Nie pozostało nic innego jak czekać na następny odcinek bo po 2 trudno ocenić. Choć i tak najlepsze z sezonu jak narazie jest Spice and Demon.
Chłopie, weź wróć do podstawówki.
Panowie nie ma co się rozpisywać to anime dla 12 letnich dziewczynek,a nie dla facetów
O grupach docelowych się tu nie rozmawia, o My Little Pony mówią podobnie...
Co by nie robić offtopu:
Kolejne .
Panowie nie ma co się rozpisywać to anime dla 12 letnich dziewczynek,a nie dla facetów
I stąd te wszystkie panty shoty?
Każdy widzi to co chce widzieć,a nie to co jest w rzeczywistości
Ostatnio edytowany przez mareku blade (2013-01-22 01:21:25)