Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Sam nie wiem co mam myśleć o katolikach i ich sposobem pojmowania świata ;D kot z piekła rodem
Nie demonizowałbym ( ) za bardzo katolików, oszołomów można znaleźć pod każdą szerokością geograficzną i wśród wyznawców dowolnej religii.
No, może jedynym pozytywnym wyjątkiem jest kościół Latającego Potwora Spaghetti, który tak swoją drogą już niedługo może zostać uznany w Polsce za pełnoprawną religię. Jak na razie trwają jakieś konsultacje odpowiedniego ministerstwa z biegłymi
GG: 1677958
Czytam to już drugi raz i dalej nie mogę wyjść z podziwu.
Rząd coś tam przebąkuje o zaprzestaniu używania języka nienawiści, ale ja proponuję rozpocząć walkę z językiem głupoty.
„Pokemon” - pocket demon – kieszonkowy demon.
Tutaj widać rzetelność autora "artykułu".
Kitty White przyszła na świat dnia 1 listopada 1974 roku, na londyńskich przedmieściach. Czy to przypadkowa data, zwłaszcza dla wyznawców Chrystusa?
Sama Lady Gaga – tuba iluminatów, przebiera się w odzież zdobną w wizerunek tego kota.
Ostatnio edytowany przez Sledziu_w (2013-01-11 16:27:25)
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Sama Lady Gaga – tuba iluminatów, przebiera się w odzież zdobną w wizerunek tego kota.
Najlepsze jest to, że to nie Lady Gaga jest na tym zdjęciu. xD
Muszę przyznać, że trumna z HK rozwaliła mnie
Wie ktoś może o co chodziło z tą datą 1 listopada 1974?
8. Konik Pony
Słodki Jezu w czekoladzie, to My Little Pony też już są satanistyczne? O.o
A może walnął literówkę a miał na myśli "Konik Polny"? Świerszczyk... to miałoby sens!
Ach, i od dziś, drodzy "Szataniści", naszym nowym powitaniem będzie Kame hame HA!
Ostatnio edytowany przez Quithe (2013-01-11 20:23:20)
Japońska firma Sanrio jest producent HK.
Nowy Ekran być głupia.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Brak słów... I potem wrzuca się wszystkich "katolików" do jednego worka. Nie ma się co dziwić, że mamy taką a nie inną opinię, skoro tacy... dewianci publikują swoje wizje pod tagiem katolicyzmu.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Natanek jechał po tym wszystkim w dużo lepszym stylu
Sam nie wiem co mam myśleć o katolikach i ich sposobem pojmowania świata ;D kot z piekła rodem
Maryśka im mózgi wyżarła.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
shakkin napisał:Sam nie wiem co mam myśleć o katolikach i ich sposobem pojmowania świata ;D kot z piekła rodem
Maryśka im mózgi wyżarła.
Ta wstrzykiwana dożylnie .
Ostatnio edytowany przez Sledziu_w (2013-01-11 20:01:41)
Dobre...
Przy "tym" (tzn. nowyekran.pl) rydzykowy "Nasz Dziennik" to szczyt obiektywizmu.
Śmiać mi się chce z takich ludzi. Rzeczy obce traktują jak zło, a swoje wywyższają po niebiosa...
To wszystko biznes, tak samo ekolodzy oczerniają mleko i GMO, a jemy je od czasów pierwszych rolników, już wtedy ludzie zaczęli modyfikować żywność, teraz zamiast przesypywania pyłku na pręcik innej rośliny, robi się to zaawansowanie w laboratorium.
(...)GMO, a jemy je od czasów pierwszych rolników, już wtedy ludzie zaczęli modyfikować żywność, teraz zamiast przesypywania pyłku na pręcik innej rośliny, robi się to zaawansowanie w laboratorium.
Nie uważasz, że pomiędzy jednym a drugim procesem istnieją bardzo istotne różnice?
Albo że przesypywanie pyłków z jednego kwiatka na drugi, to nie to samo co modyfikacja całego genomu?
W pierwszy przypadku istnieje niska szansa, że taki burak z dnia na dzień stanie się jakimś rakotwórczym świństwem.
Ostatnio edytowany przez Sledziu_w (2013-01-11 21:58:14)
Problemem jest to, że jedni wychwalają to pod niebiosa a drudzy straszą nas "Attack Killer Tomatos" na żywo i człowiek sam już nie wie co o tym myśleć.
A najśmieszniejsze, że mimo wszelakich zakazów itp, to większość, jeśli nie całość soi jaką spożywamy w ten czy inny sposób, jest genetycznie modyfikowana. Ale że poza weganami to u nas mało kto świadomie ją je (pośrednio to jest jej pełno jako dopełniacza w najróżniejszych produktach), to wszyscy pozostają w błogiej nieświadomości tego faktu.
Bardziej w tym chore jest to, że ktoś posiada patenty na DNA.
Strony 1