Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Kotoura Haruka to 15 letnia dziewczyna, która potrafi czytać w myślach. Zdolność ta sprawia jej masę problemów, z którymi zmagać się będzie wraz z grupką nowych przyjaciół.
Czyżby zaskoczenie sezonu?
Ostatnio edytowany przez Witax (2013-01-12 05:56:13)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Pokaż spoilerKotoura Haruka to 15 letnia dziewczyna, która potrafi czytać w myślach. Zdolność ta sprawia jej masę problemów, z którymi zmagać się będzie wraz z grupką nowych przyjaciół.
Czyżby zaskoczenie sezonu?
No nie wiem.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-01-12 15:05:31)
Po pierwszym odcinku wyglada nawet na cos sensownego. I nawet nie ma zadnego golego tylka czy cyckow!
"po winstalowaniu wszystko dziala samoczynnie i nie mozna tego zatrzymac..."
Cóż, ja po pierwszym odcinku sądzę, że będzie to komedia, ale nie wiem co oznacza tag "tragedia", może chodzi tylko o motyw nietolerancji i odrzucenia społecznego.
Spoko spoko. Pierwsza połowa to istny dramat (w dobrym tego słowa znaczeniu) w drugiej połowie, już bardziej komediowo. Zapowiada się dobra komedia z przeplatającymi się dramatycznymi wątkami.
Szczerze to nawet nie miałem w planach sięgać po ten tytuł, jednak zerkam na kalendarz na na AniDB i nagle rzuca mi się w oczy rating (7.55). Pomyślałem, że coś mnie omija więc stwierdziłem, że zobaczę i warto było (mam nadzieje, że i będzie)
Nie ma to jak anime o dziewuszkach, biegających w samych majteczkach, nie biorąc pod uwagę górnej części ich garderoby! jezor
brown
Obejrzałem pierwszy ep. Znaczy przerzucałem sceny. Jak pójdą w stronę komedii, może da się to obejrzeć.
Obejrzałem pierwszy ep. Znaczy przerzucałem sceny. Jak pójdą w stronę komedii, może da się to obejrzeć.
Świat się kończy, bodzio zaczął oglądać anime.
bodzio napisał:Obejrzałem pierwszy ep. Znaczy przerzucałem sceny. Jak pójdą w stronę komedii, może da się to obejrzeć.
Świat się kończy, bodzio zaczął oglądać anime.
No co, pewnie po 3-4 epku rzucę, jak mam w zwyczaju.
W zwyczaju masz rzucać po pierwszym.
Nie jest źle .
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-02-07 19:00:59)
Nie jest źle .
Pokaż spoiler
Obrazek z cyklu "wyobraźnia manabe". : D
Oglądam. Jest fajne.
Za tydzień obligatoryjny odcinek plażowy .
A co do dzisiejszego:
Pokaż spoilerI zginęła przygnieciona przez kartony - KONIEC.
Mori!
FAiM napisał:Pokaż spoilerI zginęła przygnieciona przez kartony - KONIEC.Mori!
Nie oglądałem 5-tego epa i się zastanawiałem o co może chodzić z tymi kartonami... przed op do 5-tego epa padłem z krzesła... propably the best anime in this season
Dat endingu .
Strony 1