Nie jesteś zalogowany.
a czy ja coś mówie że Przecz zamały jesteś nie chcemy ciebie[ej], nie ja tylko stwierdzam że browaka nie wypije i juz co młodziez będziemy rozpijać:P na marginesie dodam że ja mam 16 lat ale nie wyglądam na tyle ;P tylko na nie co więcej
Ostatnio edytowany przez Jania (2006-02-26 19:09:43)
Jak tak sobie czytam o waszych planach to szkoda, że nie mieszkam w Białymstoku:(.
Zapowiada się całkiem ciekawie. Powidzenia i udanego spotkania[okej]
Plany planami ale ważne żeby to wypaliło.
Ja już pełnoletni jestem.
Jania, to widze ze ty tez tu niezbyt dorosly na alkohol:P i nazywasz sie doroslym?:D
Nuito to chyba jedyna zaleta mieszkania w tej wiosce:P
A i chcialbym spytac czy osoby ktore wczesniej mowily ze sa z b-stoku (Rekid, Rinea, Edda) sa zainteresowane takim spotkaniem bo w koncu im wiecej ludzi tym lepiej;)
p.s. mam pytanie, skad wziac link zeby inni mogli ogladac moja liste anime na anidb.info?
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-02-26 19:22:40)
hehe to to dobrze browarak mi kupisz jak dowodzik mi sprawdzą ;P<joke>
A ja nie chcem nic krakac a ja mysle że będzie tak"miało być tak pięknie a wyszło jak zawsze":P
Tez boje sie ze wszystko opadnie na dno, ale trzeba wierzyc:D
Dlatego ja się tym zajmę (szkoda zę w robocie muszę być, gdyby nie to to bym bym nabierząco na forum)
Dobra... ludzi juz trochę jest więc kolejny punkt: "LISTA ANIME" Proszę wszystkich zainteresowanych o przesłanie na mój numer GG Listy posiadanych przez siebie tytułów Anime. Lista powinna zawierać Tytuł Anime (jak by ktoś nie wiedział); ilość posiadanych przez seibie epizodów TV, OVA, Specjalów, Kinówek, itp.; koniecznie ile to zajmuje!!! w GB lub na ilu CD/DVD; i jak chcecie to jakieś dodatkowe info typu: "wszystkie napisy" lub "Suby grupy ****" lub "Dubbing ENG" co tam chcecie. Ja to wszystko zbiorę do kupy żęby wiedzieć na czym stoimy, potem każdy dostanie plik w którym bedzie lista anime wszystkich zainteresowanych wraz z nikiem danej osoby.
Co do spotkania to narazie do dyskusji... ale najpierw listę żeby wiadomo na czym stoimy (aha i bez ściem jak nie macie takiego tytułu to nie piszcie żę możecie mieć... poprostu nic nie piszcie)
Chcesz spisz.
jesden problem z głowy...
no ludu róbcie liste ja już takową posiadam[bzdura]
a co do wieku to się trochie zdziwiłem ale to nic[baka] przyjmiemy każdego :)i mam nadzieje że to wypali i większość wychyli jakiś kufelek pifka
poprawka może chociaż paru
Ja wlasnie robilem liste w programie Anime list ale mi wyskoczyl blad:/ 2 godziny poszly pobiegac... Mam swoja liste na Anidb.info ale niewiem skad wziac linka zeby inni mogli poogladac:D
hehe a przecież nie trzeba mieć 18 żeby wypić kufelka
Jania mysle dokladnie tak samo jak ty:D co tam 18 czy 14 zadna roznica:P
Eeee? Karoleq twoja lista? xD Raczej nasza ;] Jesli chodzi o liczbe animcow bez paczek to moje jest 2/3 ;]
Co do wieku to nie jest wcale wazny ;] Przeciez mamy sie powymieniac i pogadac o tytulach a nie robic nie wiadomo co ;]
16 lat rulez a rocznikowo mam 17 ofcors[yahoo] A tak wracając do tematu ciekawo co z tego wyniknie ;P Miszczu jak ile osub juz się zgłosiło
Wstyd mi trochę ale nie mam żadnego anime na płytce... dlatego nie pcham się na to spotkanie
Mam jedynie do zaoferowania 5 pełnych serii, które zostały jeszcze na komputerze, a które ewentualnie można zawsze przegrać: Kimi ga nozomu eien, Midori no hibi, Shingetsutan tsukihime, Full metal panic fumoffu, 2x2 shinobuden.
to chyba nie ma większego znaczenia poza tym można nagrać. Zapraszamy myśle że chyba nikt nie bedzie miał nic przeciwko
Dabek - paczki jednak przyszly, jak liczylem to jest chyba moja przewaga:D
Edda - plytki mozna przeciez nagrac;)A zreszta mozesz przeciez przyjsc i poprostu pogadac, ja nawet moge pozyczyc nie biorac nic w zamian:P
a mi też cuś przyniesiesz za darmo[okej].... bardzo wdzięczny bede