Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tytuł: Break Blade
Gatunek: s-f, shounen
Typ: Movie
Ilość epizodów: 6
Rok: 2010-2011
Cruzon - kontynent, na którym nie występuje ropa naftowa. Mieszkańcy rodzą się tutaj z pewną niezwykłą zdolnością - potrafią kontrolować kwarc. Jednak nie wszyscy wykazują się tym talentem. Nasz bohater, Rygart, jest jednym z tych, którzy nie mogą używać kwarcu. Do tej pory uważał to za przekleństwo, jednak czy będzie tak już zawsze?
Link do projektu: http://animegarden.eworks.pl/projects/show/id:96
Film 1
Film 2
Film 3
Film 4
Film 5
Film 6
Ostatnio edytowany przez Kensai (2013-04-22 23:35:34)
Przy okazji corocznego przekopywania ogródka odkopaliśmy zapomniany projekt. Pomiędzy kolejnymi wydaniami powinna być już nieco mniejsza przerwa
Przy okazji corocznego przekopywania ogródka odkopaliśmy zapomniany projekt. Pomiędzy kolejnymi wydaniami powinna być już nieco mniejsza przerwa
Lepiej byście pokończyli inne projekty No tak to tylko dublujecie relka lol-tanu.
EDIT: Ach, to tylko softy, myślałem, że hardek, moja wina.
Ostatnio edytowany przez KieR (2013-01-14 22:17:08)
Co zaczęte, skończone być musi (prędzej czy później ).
A czekasz na coś konkretnego?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Co zaczęte, skończone być musi (prędzej czy później ).
A czekasz na coś konkretnego?
Hmm, na przykład: Angel Beats!
Koniego musisz o to kopać.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
A, i jeszcze moglibyście reanimować Shura no Toki. O serii za wiele nie słyszałem, ale plakat zachęcający. Klimaty miecza + Kaoru z Kenshina też na nim jest Jakoś do softa mnie nie ciągnie, w ogóle teraz mało animców oglądam, ale byłby hardek, to i jakaś większa motywacja do oglądania by się znalazła.
Ostatnio edytowany przez KieR (2013-01-14 22:34:17)
Właśnie z Kensaiem omawiam przyszłość Shury
Jakaś jest
Dodany link do trzeciego epka.
Dodany link do czwartego epka.
Dodany link do piątego epka.
W bólach urodził się szósty i zarazem ostatni epek BB. Projekt ląduje w zakończonych.
Strony 1