Nie jesteś zalogowany.
Szukam anime X. Seria TV + dwa filmy. Mam jakiś torrent z kat.ph, ale idzie po parę kB.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Poszukuje działającego Torrenta/DDL/ ew. link do chomika do: [Yousei-raws] Mahou Shoujo Lyrical Nanoha [DVDrip 948x716 x264 ] , [Yousei-raws] Mahou Shoujo Lyrical Nanoha A'S [DVDrip 948x716 x264]
Nie wiem czy korzystasz z chomika, ale jeśli tak to proszę bardzo:
http://chomikuj.pl/Czarnucha/Anime/E/El … e+la+Bruja
Masz do wyboru odcinki w avi lub mkv.
Ostatnio edytowany przez Cafer90 (2013-01-20 15:47:16)
Czy ma ktoś namiary na dobrej jakości bdripy Ergo Proxy? Pożyczyłem od kolegi całą kolekcję, ale skoro wyszło na BD, to zripowałem sobie napisy i oglądnę sobie w HD (a na screenach bardzo fajnie wyglądało ).
Na thepiratebay jest, ale jeden nie ma żadnych screenów, a w drugim obraz jest wyblakły. Znalazłem też na rutracker, ale tylko 1. odcinek.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-01-21 16:27:33)
Tutaj, tylko, że ddl - dla jednych super, dla innych lipa xD.
edit.
@down. No to nie pomogę. Jedynie na pociechę mogę dodać, że niby tu super jakość jest (znaczy tak mi znajomy coś mówił, bo niby to ściągał).
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2013-01-21 16:43:43)
Albo lipne serwery, albo Captcha.
Szukam Air Gear od [Exiled Destiny]. Niestety torrent na nyaa.eu jest martwy, a osobno odcinki do ściągnięcia wygooglowałem tylko na chomiku :/
Do tego szukam Suzuki od [Lunar] - torrent też martwy a plików nie mogę nigdzie znaleźć
Mogą być też polskie hardsuby powyższych serii, jakby się okazało, że takowe istnieją.
Szukam Air Gear od [Exiled Destiny]. Niestety torrent na nyaa.eu jest martwy, a osobno odcinki do ściągnięcia wygooglowałem tylko na chomiku :/
Do tego szukam Suzuki od [Lunar] - torrent też martwy a plików nie mogę nigdzie znaleźć
Mogą być też polskie hardsuby powyższych serii, jakby się okazało, że takowe istnieją.
Są na ircu #nibl@irc.rizon.net
Na serwerze IRC od Exiled-Destiny jest.
Zawsze tam szukaj od E-D, bo oni trzymają zawsze swoje produkcje przy życiu.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-01-21 21:00:41)
Poszukuję hentaja, z którego jest ten kadr. Strasznie spodobał mi się design oczu postaci i chciałbym znaleźć to anime. Może ktoś zna tytuł?
Poszukuję hentaja, z którego jest ten kadr. Strasznie spodobał mi się design oczu postaci i chciałbym znaleźć to anime. Może ktoś zna tytuł?
Pokaż spoiler
Wujaszek szepcze, że to jest to: http://www.animenewsnetwork.com/encyclo … hp?id=8075
Nick na ANSI: bobek784v2
Kiedyś się z tego i ciebie śmiałem. Już nie będę, bo sprawa wygląda na poważną