Nie jesteś zalogowany.
W sumie w tym sezonie i tak nic wielce interesującego nie ma, a co ciekawsze (teoretycznie) serie już dawno zaklepane.
Za coś jednak można się wziąć.
Napisy do pierwszego odcinka drugiego sezonu Boku wa Tomodachi ga Sukunai.
Informacyjnie: Jak znajdę coś innego zdatnego do tłumaczenia, to projekt nie będzie przeze mnie kontynuowany, gdyż inna grupa również ma to w planach. Tyle że znalezienie serii ponad poziomem żenady takie łatwe nie jest...
Ostatnio edytowany przez Camizi (2013-01-11 18:16:42)
Ano mamy w planach i bankowo będziemy ciągnąć aż do samego końca. Tak samo jak pierwszą serię.
Meh... A już liczyłem, że posiedzę sobie po nocach nad napisami...
Pierwszy odcinek Tamako Market (MAL, AniDB). Coś w klimacie Keiona.
Pokaż spoiler
Is this watchable?
Po jednym odcinku ciężko stwierdzić. Jak się komuś podobał Keion, to może spróbować. Jak dla kogoś był z kolei niezdatny do oglądania, bo nie bawi go ten typ gagów i irytuje go moe-anime, to lepiej omijać szerokim łukiem. : ) To to samo, tylko w innej oprawie.
Po jednym odcinku ciężko stwierdzić. Jak się komuś podobał Keion, to może spróbować. Jak dla kogoś był z kolei niezdatny do oglądania, bo nie bawi go ten typ gagów i irytuje go moe-anime, to lepiej omijać szerokim łukiem. : ) To to samo, tylko w innej oprawie.
Postaci mają gęby nawet podobne, czy mi się wydaje?
Postaci mają gęby nawet podobne, czy mi się wydaje?
Z rekomendacji na MAL-u:
Same Production company, Kyoani. The main character looks like Mio and Mugi together with the personality kind of similar to Yui
Chociaż ja bym powiedział, że charakter jest bardziej zbliżony do Ui. Bądź co bądź główna bohaterka wydaje się w miarę ogarnięta.