Nie jesteś zalogowany.
Zaskoczyły mnie te kategorie na anidb.
" Angst, Bishounen, Coming of Age, Dystopia, Josei, Novel, Sex, Shoujo Ai, Shounen Ai, Super Power"
A główni bohaterowie mają 12 i 14 lat.
Będzie chyba trzeba obejrzeć to anime (najwcześniej w lipcu 2013).
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=9002
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2013-01-19 19:49:59)
Sado napisał:No no, może pozycja urośnie do miana jednego z najlepszych animu 2012
Jeżeli nie zepsują tego jakoś, to już mi się w takiej pierwszej piątce mieści, a na pewno jako najlepsza pozycja z poprzedniego sezonu .
Jako seria TV, to rzeczywiście, akurat bym jako piąte dał, a co do najlepszej pozycji sezonu - w pełni się zgadzam.
Spróbowałem przeczytać mangę Shinsekaia - kompletna porażka. Skąpe stroje, masa cycków i tona ecchi. Stanowczo odradzam.
Ostatnio edytowany przez Sado (2013-01-19 20:44:44)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Spróbowałem przeczytać mangę Shinsekaia - kompletna porażka. Skąpe stroje, masa cycków i tona ecchi. Stanowczo odradzam.
A myślałem, że po zakończeniu animu coś będzie można sobie poczytać
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2013-01-19 20:49:34)
Tylko że Shinsekai Yori to powieść...
Tylko że Shinsekai Yori to powieść...
Tak, ale manga też istnieje, klik.
Zaczęła się wojna. Oraz mamy nowy ending.
Btw. można się trochę pogubić w koloniach queeratów.
Świetne ANIME, pierwszy raz oglądam serie tego typu i muszę przyznać że wątki w niej zamieszczone są dość interesujące, po za tym fabuła i kreska stoją na wysokim poziomie.
Z tym się też zgadzam.
Zaczęła się wojna. Oraz mamy nowy ending.
Coraz lepiej się ogląda.
Kolonii jest tylko cztery (przynajmniej z nazw), więc idzie zapamiętać, szczególnie,
Ostatnio edytowany przez Vincent_Law (2013-01-26 17:12:20)
Oglądałem tylko dwa pierwsze odcinki i było nawet niezłe chociaż nie wciągnęło mnie by oglądać dalej, a teraz się zastanawiam czy oglądać dalej. Waszym zdaniem warto dać temu anime jeszcze jedną szanse? Czy może poziom spada z czasem? Wypowiedzi w tym temacie nie czytałem żeby sobie przypadkowo czegoś nie zaspoilerować.
Jak zaczniesz oglądać dalej, to poziom nie wraca do tych z pierwszych odcinków. Lepiej tego nie ujmę.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-01-30 23:57:22)
Oglądałem tylko dwa pierwsze odcinki i było nawet niezłe chociaż nie wciągnęło mnie by oglądać dalej, a teraz się zastanawiam czy oglądać dalej. Waszym zdaniem warto dać temu anime jeszcze jedną szanse? Czy może poziom spada z czasem? Wypowiedzi w tym temacie nie czytałem żeby sobie przypadkowo czegoś nie zaspoilerować.
Imo były 3 najgorsze momenty, kiedy zwątpiłem trochę w ten tytuł. Pierwszym były właśnie 2-3 pierwsze odcinki. Potem odcinek 5., który wyglądał bardzo chaotycznie, do tego trochę zmienili w nim grafikę, ale był to pojedynczy zabieg. No i później powiało trochę yaoi, ale na szczęście to tylko jeden czy dwa odcinki, do tego całą sytuacja została wyjaśniona fabularnie. Następnie jest już tylko lepiej. I tak, warto dać temu szansę, bo w moich oczach jest to jedna z najlepszych serii TV w 2012, chociaż z drugiej strony praktycznie brak dobrych anime w zeszłym roku, więc raczej nietrudno o ten "tytuł".
Ostatnio edytowany przez Sado (2013-01-31 00:11:56)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Jestem ciekaw, czy ktoś już wydedukował tożsamość tajnej broni queeratów .
Nie myślałem jeszcze nad tym, ale kto już oglądał ver.(ENG) , możliwe że już coś wie. A tak ogółem kiedy napisy PL do 19 epka ?
( Może sami Mamoru i Maria pomagają quueratom ? )
Ostatnio edytowany przez Gamedor (2013-02-09 15:50:22)
Ciekawe kogo to głos po tym Endingu? z 22 epka..
Następny epek zapowiada się ciekawie
Ostatnio edytowany przez Gamedor (2013-03-04 06:06:08)
Powoli zbliża się do nieubłaganego końca, zostały 2 odcinki. A tutaj przedstawiam iluzję optyczną:
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-03-09 22:31:03)