Nie jesteś zalogowany.
13 odcinkowa produkcja autorstwa GoRA×GoHands.
OP: "KINGS" by angela
ED: "Tsumetai Heya, Hitori (冷たい部屋、一人)" by Mikako Komatsu
Episode 1: Knight
Episode 2: Kitten
Episode 3: Kitche
Episode 4: Knock-on effect
Episode 5: Knife
Episode 6: Karma
Episode 7: Key
Episode 8: Kindling
Episode 9: Knell
Episode 10: Kaleidoscope
Episode 11: Killer
Episode 12: Adolf・K・Weismann
Episode 13: King
Jednak po pierwszym odcinku mam mieszane uczucia - niby jakieś super moce, loli patrząca przez szklaną kulkę, naga dziewczyna o imieniu Neko (T/N: Kot), no i główny bohater z białą czupryną o banalnym przezwisku - Shiro (T/N: Biały).
Może wyjść z tego zarówno coś całkiem ciekawego, jak i super crap - tylko czemu mam wrażenie, że to drugie.
Bo jak jest goła dziewczyna w 1. odcinku bez powodu, to zwykle oznacza crap?
Jak akcja będzie ssała, to cała nadzieja w tej magicznej parasolce. xD
Po 12 odcinkach mogę jedynie powiedzieć, że produkcja ta ma do zaoferowania jedynie ładną oprawę - cała reszta po prostu leży i kwiczy .
Oczywiście został jeszcze jeden odcinek, ale raczej nic nie zmieni - mam tylko nadzieję, że jakoś logicznie to skończą .
Diagram podsumowujący fabułę:
Ciekawy obrazek ^^
A po polsku - będzie sequel .
To cholerstwo będzie miała drugi sezon?
Wizualnie jest świetne, lecz to jedyna zaleta tego tworu.
To cholerstwo będzie miała drugi sezon?
Wizualnie jest świetne, lecz to jedyna zaleta tego tworu.
Dziwisz się, jak co rusz w nowych sezonach przeważają anime: ecchi, komedia lub "pseudo" shouneny? Kuroko no Basket dostało kontynuację, gust w Japończykach obumarł, jedynie, co mnie zdziwi, to sezon, w którym będzie 5 dobrych tytułów o poważnej tematyce.
Przybyłem, zobaczyłem kolesia z jego tekstami "Zabiję cię, lecz pierwej zjemy razem obiad, ale potem niezwłocznie cię zabiję" i kotkę - musiała się zamienić w hojnie obdarzone babsko z dziwnymi zamiarami do gł. bohatera, ano jak - i wyszedłem. I weź wywróż, co będzie dobrego w latach przyszłych, istna loteria .
Ostatnio edytowany przez L0NG3r (2012-12-27 23:07:34)
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
No ale szczerze, to podobało mi się zakończenie. Było takie pompatyczne no i
Jeżeli kontynuacja będzie zrobiona w ten sam sposób, to ja dziękuję.
A może wiadomo już kiedy będzie kontynuacja ? Bo zapowiedzi są ale konkretów brak
Większą część serii oglądało się przyjemnie, jednak w ostatnim odcinku jak dla mnie czegoś brakowało.
GG: 1677958
Poważnie? Pierwszy raz spotykam się z taką opinią.
Moim zdaniem to Anime jest wyjątkowe. Wszystkie odcinki są bardzo, bardzo słabe (a ja jestem bardzo tolerancyjny), w fabule nie sposób się odnaleźć, ale za to zakończenie jest genialne.
Moim zdaniem to Anime jest wyjątkowe. Wszystkie odcinki są bardzo, bardzo słabe (a ja jestem bardzo tolerancyjny), w fabule nie sposób się odnaleźć, ale za to zakończenie jest genialne.
Ta, bajka super słaba, nic się nie traci, jeśli ominie się tą pozycję.
+1, tyle że zakończenie jedynie przeciętne. Bajka ma do zaoferowanie jedynie ładna grafikę i w miarę spektakularne walki.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Więc kto leci na -
ładną grafikę i w miarę spektakularne walki.
te anime jest dla niego
W związku z obejrzeniem K: Missing Kings postanowiłem odkopać temat.
Dla mnie seria TV się dość podobała i wyczekiwałem kontynuacji. Muszę powiedzieć, że film nie zawiódł moich oczekiwań i jest dobrym wstępem do nadchodzącej drugiej serii. Wizualnie oczywiście prezentuje się świetnie, piękna ścieżka dźwiękowa, genialne walki (zwłaszcza "mieczem") i fabularnie niczego sobie. Najbardziej ucieszyło mnie,
Specjalne podziękowania dla Vessina za kawał dobrej roboty przy tłumaczeniu
Okładeczka:
Ostatnio edytowany przez kuru (2015-05-20 04:02:26)