Nie jesteś zalogowany.
Nawet uploder boi się przyznać Żadnego wpisu w tym polu nie ma.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Nawet uploder boi się przyznać Żadnego wpisu w tym polu nie ma.
Wpisał się na planszy. ^^
Ostatnio edytowany przez reddd (2013-01-22 19:23:48)
hah, bodziodrama....
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Drastyczne, ale skuteczne.
W każdym razie, dzięki za odwalenie kawału dobrej roboty.
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Teraz spokojnie czekamy i zobaczymy, jak siundeny tłumaczą to animu. W końcu tak się odgrażali. Pewnie już mają napisy do tych trzydziestu paru odcinków, ale co będzie później...
hah, bodziodrama....
Dawno nie było, co?
A żeby było śmieszniej:
Votoms odcinek 47 gotowy. Dla posiadaczy VIP karty.
"Dlaczego u nas? Odcinki są dodawane szybciej, w razie błędów są poprawiane, a najważniejszą rzeczą jest to, iż wspierając strony kopiujące, przyczyniasz się do spadku naszej motywacji, a jeżeli my i inne strony przestaniemy to robić, strony kopiujące nie zrobią tego za nas, bo jedynie na nas żerują!"
Ciekawe, czy poprawili tego orta z "rządzą" (mordu)? Jeszcze dodam, że jakoś w odcinku cztery wstecz też go widziałem. Bodzio, marsz do słownika
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
"Dlaczego u nas? Odcinki są dodawane szybciej, w razie błędów są poprawiane, a najważniejszą rzeczą jest to, iż wspierając strony kopiujące, przyczyniasz się do spadku naszej motywacji, a jeżeli my i inne strony przestaniemy to robić, strony kopiujące nie zrobią tego za nas, bo jedynie na nas żerują!"
Jebłem. Mistrzostwo świata i okolic! Czy nikt z nich tam nie czuje ironii?
Wywaliłem suby do Votomsa.
Quithe, mam nadzieję, że zgrywałeś na bieżąco, bo nadal czekam na pełną paczkę.
Dzięki za tłumaczenie, bodzio. Póki co i tak mam tylko 26 odcinków, bo jedynie z torrenta zassałem.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Taki żart sytuacyjny:
Wywaliłem suby do Votomsa.
>>Podzikowano:11<<
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Dudi, mam pierwszy zestaw 26 epów.
bodzio, czyli plany względem torka też się zmieniają? Jeśli tak, to pisz, żebym się odezwał po patche
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Można prosić o linki do patchów [eps.41-47] na p-wa
Dudi, mam pierwszy zestaw 26 epów.
bodzio, czyli plany względem torka też się zmieniają? Jeśli tak, to pisz, żebym się odezwał po patche
Nie. Torrent będzie. Prywatny.
Ciekawe, czy poprawili tego orta z "rządzą" (mordu)? Jeszcze dodam, że jakoś w odcinku cztery wstecz też go widziałem. Bodzio, marsz do słownika
A, tak to jest, jak się liczy na worda. Bo jest rządzą i żądzą
Może w końcu zapamiętam. Chociaż...
Ostatnio edytowany przez bodzio (2013-01-22 21:56:51)
Znowu xD
Dzięki bodzio za p-wa
To nie ja wysłałem bodziowi linka do tego shitdena. Proszę nie snuć bezpodstawnych domysłów.
A co trzeba będzie zrobić, by dostać namiary na torka?
A co trzeba będzie zrobić, by dostać namiary na torka?
Platynową karta VIP wydawana przez TROLL INC.
Jak się komuś nudzi, mógłby uzupełnić:
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … 7&aid=1698
Bym mógł, bo muszę relki AG i Kuzynów uzupełnić, ale to dopiero po batchtorku, o ile nikt mnie nie uprzedzi.