Nie jesteś zalogowany.
Mondaiji
Senran Kagura
Zdecydowanie nie polecam. Podobno ma jakąś fabułę, ale tam pierwsze skrzypce grają krowie wymiona. Tylko dla napalonych otaku, więc pewnie będzie się w Japonii sprzedawać.
Gra na PS Vitę będzie na podstawie tego tytułu, wygląda prześmiesznie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Podobno ma jakąś fabułę, ale tam pierwsze skrzypce grają krowie wymiona.
Nie znasz się. Prawdziwa nindża cycochy musi mieć. Zdolne odwrócić uwagę i zabić jednym uderzeniem.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
bodzio napisał:Podobno ma jakąś fabułę, ale tam pierwsze skrzypce grają krowie wymiona.
Nie znasz się. Prawdziwa nindża cycochy musi mieć. Zdolne odwrócić uwagę i zabić jednym uderzeniem.
+1
^ Ale o co chodzi? Jakiś op do gry, nowe anime? Jednak wolałbym by SHAFT od Nasuverse trzymał się z dala.
Nie ma SAO II. No problem, będzie SAO 2.0 - http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … -satelight
"The story begins when 30,000 Japanese gamers are trapped in the fantasy online game world Elder Tale. What was once a "sword-and-sorcery world" is now the "real world." The main lead Shiroe attempts to survive with his old friend Naotsugu and the beautiful assassin Akatsuki."
Hmm... Skąd ja to znam?
Nie ma SAO II. No problem, będzie SAO 2.0 - http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … -satelight
"The story begins when 30,000 Japanese gamers are trapped in the fantasy online game world Elder Tale. What was once a "sword-and-sorcery world" is now the "real world." The main lead Shiroe attempts to survive with his old friend Naotsugu and the beautiful assassin Akatsuki."
Hmm... Skąd ja to znam?
Jakoś mnie to specjalnie nie dziwi, w końcu SAO powstało w 2002 roku i było popularne jeszcze przed wydaniem w wersji papierowej i adaptacją na anime (istnienie mang lepiej przemilczeć). Ale żeby Mamare Touno (autor Maoyuu Maou Yuusha) popełnił coś takiego?
Może nie będzie tak tragicznie. Zawsze może się okazać, że pokażą, jak się robi dobre anime z tym motywem. Na pewno jednak nie mam zamiaru oczekiwać od tego czegokolwiek więcej niż powtórki. Zbyt się zawiodłem za pierwszym podejściem.
Jeśli o wiosnę chodzi:
http://www.crunchyroll.com/anime-news/2 … nime-chart
Póki co, to zapowiada się strasznie średnio. Na pewno obejrzę:
Aku no Hana - jedna z lepszych mang, jakie kupuję. Ciekawie przedstawiony dramat psychologiczny, chociaż postacie mogą z czasem irytować. Aż wezmę na warsztat.
Date a Live - mimo że to ecchi, to źle nie wygląda.
RGD: Red Data Girl - po zwiastunie trudno wysnuć jakieś wnioski, ale skoro to horror... a może to nie horror...
OreImo 2. - widziałem pierwszy sezon, to ten również obejrzę.
Higurashi no naku koro ni Kaku - jako fan serii nie mogę sobie tego odpuścić. Jeśli po pierwszym odcinku okaże się czymś takim, jak Higu*Kira, to sobie odpuszczę.
Niewiadome: Yahari Ore no Seishun i Suisei no Galgantia
A poza tym... nowe Hayate? Po tym ostatnim, daliby sobie już spokój.
zerono to Hayate ma być już według mangi a nie radosna twórczość scenarzysty.
Ostatnio edytowany przez Foris (2013-01-24 21:54:05)
Póki co jeden pewniak (Yamato) i ze trzy do sprawdzenia. Widzę też powrót studia Madhouse, ale sztampą to oni się chyba od dna nie odbiją.
I tak btw. ruszyły już wszystkie serie bieżącego sezonu? Pokusi się ktoś o wstępne podsumowanie?
[edit]
Zbluźniłem. Będzie jeszcze Unicorn!
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2013-01-24 22:03:01)
I tak btw. ruszyły już wszystkie serie bieżącego sezonu? Pokusi się ktoś o wstępne podsumowanie?
Walnę jutro, bo z nadmiaru wolnego czasu obejrzałem po 1-2 odcinki prawie wszystkiego. Słowem wstępu wspomnę tylko, że straszna w tym sezonie.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Yamato 2199 wychodzi obecnie na BD, więc nikt nie będzie sobie raczej zawracał głowy ripami z TV.
Końcówka cyklu wydawniczego płyt zbiegnie się pewnie z zakończeniem emisji w telewizji, więc na jedno wyjdzie.
Co do wstępnego podsumowania, wystrzegaj się wszystkiego.
Ze zwykłych serii śledzę jedynie kontynuację Chihayafuru. Reszta jest dla mnie niestrawna.
Co prawda lukam jeszcze: Inferno Cop, Ishida to Asakura i Senyuu, ale to komediowe krótkie animacje.
zerono to Hayate ma być już według mangi a nie radosna twórczość scenarzysty.
Jakieś źródło? Na ten temat słyszałem akurat różne informacje.
Besamir ww. strona w opisie jest napisane że czwarta seria więc nie ma innej możliwości niż kontynuacja "starej" wersji.
Besamir ww. strona w opisie jest napisane że czwarta seria więc nie ma innej możliwości niż kontynuacja "starej" wersji.
Śmiem wątpić. Zresztą, takie info wyssane z palca to i ja mogę zapodać.