Nie jesteś zalogowany.
Z czym?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Pewnie z tłumaczeniem Arystara.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-01-30 17:17:45)
Jeśli tak, to się tłumaczy
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Właśnie jestem świeżo po oglądnięciu 2 filmu. Naprawdę nie rozumiem dlaczego ludzie narzekają dla mnie klasa sama w sobie. i TAK czytałem/czytam mange
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Właśnie jestem świeżo po oglądnięciu 2 filmu. Naprawdę nie rozumiem dlaczego ludzie narzekają dla mnie klasa sama w sobie. i TAK czytałem/czytam mange
Wycięcie paru ważniejszych wątków + zdecydowanie za dużo CGI.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Nie narzekałbym na CGI, gdyby chociaż było płynne (ale czego się spodziewać po 4C, które idzie tanim kosztem?).
IMO drugi film zdecydowanie gorszy od pierwszego, ale nadal znośny. Oby nie spartolili trzeciego.
Ostatnio edytowany przez coellus (2013-02-27 22:13:26)
Ty dulowaty userze!
Obecnie oceniłbym to tak:
Manga >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> seria TV > film pierwszy > wdepnięcie w psie odchody > film drugi
Cześć trzecia po trailerach zapowiada się najlepiej z tych filmów, ale to i tak niewielki powód do zachwytu nad kolejną średnią adaptacją.
Zgodze sie, ze pierwsza kinowka troche lepsza od 2 co nie zmienia faktu, ze mi sie ogolnie spodobalo Jedyne co drazni to wlasnie CGI, ale po chwili czlowiek (przynajmniej ja) nie zwraca juz na to uwagi . Nic tylko czekac na 3 czesc i wypatrywac co z kolejnymi arcami w ruchomej wersji, bo co jak co, manga warta ekranizacji.
A ja się nie zgadzam z wami wszystkimi.
MOIM ZDANIEM, pierwsza część była była o wiele gorsza, w drugiej już przeszli do tej ciekawszej części historii i o wiele przyjemniej mi się ją oglądało.
also świetną piosenkę maja te filmy w openingu, wiadomo coś o pełnej wersji?
@DÓŁ: dzięki wielkie
Ostatnio edytowany przez Thebassa (2013-02-28 10:08:37)
<KieR> robotic notes bylo niezle
III część też będzie słaba. Sporo fajnych rzeczy wycieli.
Nadal zastanawiam się dlaczego wersja z oznaczeniem R15+(113 min) jest dłuższa od wersji dla dorosłych R18+(107 min).
No podobno wycieli, ale to nie musi oznaczać, że będzie słaba i widz się będzie nudził . Ważne żeby miodnie to wyszło i jakoś łączyło się w całość. Oryginał, oryginałem a adaptacja, adaptacją.
Trzeci film postraszy nas okropnym CGI już 19 czerwca.
Berserk Golden Age Arc III: Descent (Blu-ray)
Raw już jest dostępny.
CGI nadal ssie. I oczywiście wycieli fajne sceny. Czyli standard.
To jest wersja R-15, trzeba czekać na R-18, bo nikt jej jeszcze nie wstawił (chyba że chcesz oglądać z wyciętymi scenami). Kiedy będzie wiadomo, że to R-18? Będzie oznaczona jako Director's Cut lub limited version.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-06-19 16:45:48)