Nie jesteś zalogowany.
Czas na naszą prawdziwą świąteczną niespodziankę, czyli aż 4 odcinki kultowych Rycerzy Zodiaku. Wszystkie odcinki są poświęcone Mime'owi, kolejnemu Świętemu Wojownikowi, który staje na drodze Rycerzom Ateny. Wraz z tymi odcinkami zaczyna się naprawdę fajna część Asgardu, w której poznajemy najciekawszych i teoretycznie najsilniejszych wojowników Hildy. O ile Thor, Fenrir i Hagen nie byli zbyt ciekawymi postaciami, to pozostali już nimi w moim zdaniu są.
Informuję także, że kolejnych odcinków można się spodziewać dopiero w przyszłym roku kalendarzowym.
Podsumowując bieżący rok pod kątem wydanych odcinków Saint Seiya - całe Królestwo Piekieł (12), całe Pola Elizejskie (6), oba sezony The Lost Canvas (26), wszystkie filmy w wersji BD (5) oraz 38 odcinków oryginalnej serii, innymi słowy wbrew pozorom było bardzo "grubo".
W zestawieniu nie podliczyłeś jeszcze tych sześciu odcinków Omegi do jakich wrzuciłeś napisy.
W zestawieniu nie podliczyłeś jeszcze tych sześciu odcinków Omegi do jakich wrzuciłeś napisy.
Bo to nie Saint Seiya.
Można pobierać kolejne cztery odcinki Rycerzy Zodiaku. Postanowiliśmy, że będziemy wydawać odcinki rzadziej (w przybliżeniu raz na miesiąc, ale będzie ich za to od razu więcej - co najmniej dwa). Te cztery liczą się jako paczka styczniowa, w całości poświęcone są walce Rycerzy Ateny z Alberykiem.
Tylko ja mam teraz problem z pobraniem?
U mnie wszystko działa, ale jeśli oczekujesz jakiejś pomocy czy rady, to doprecyzuj, co jest u ciebie nie tak. W każdym razie na początek spróbuj pobrać pliki inną przeglądarką czy programem do pobierania (mi ostatnio FireFox dla przykładu coś świrował i teraz nie włącza mi się zapis pliku z FTP automatycznie, muszę kliknąć PPM na konkretny plik i "zapisz jako", nie próbowałem nawet rozwiązać tego problemu).
Używam google chrome i podczas kliknięcia na link w pierwszym poście wyskakuje mi "Nie można wczytać strony internetowej, ponieważ serwer nie wysłał danych.", próbowałem w firefoxie ale jest podobnie tyle że "Połączenie zostało zresetowane". Zmienialiście ostatnio serwer?
Używam google chrome i podczas kliknięcia na link w pierwszym poście wyskakuje mi "Nie można wczytać strony internetowej, ponieważ serwer nie wysłał danych.", próbowałem w firefoxie ale jest podobnie tyle że "Połączenie zostało zresetowane". Zmienialiście ostatnio serwer?
To gówniane problemy przeglądarek - dlatego nigdy nie korzysta się z najnowszej wersji.
Zapytam z nieco innej strony. Samo http://fansubs.pl Ci działa?
Też nie, więc wystarczy ściągnąć i odpalić na starszej wersji? Spróbuje na portable.
Edit:
Na wersji firefox 4.0 też nie działa. Jakieś propozycje?
Ostatnio edytowany przez BeastUSSJ (2013-02-04 13:36:55)
Skąd próbujesz? f.pl jest tymczasowo niedostępne spoza UE.
Holandia, ale cztery odcinki w grudniu pobrałem normalnie.
A weź spróbuj tylko na Internet Explorerze.
Skąd próbujesz? f.pl jest tymczasowo niedostępne spoza UE.
Właśnie dlatego pytałem wcześniej, czy w ogóle działa mu f.pl. Coś mi się wydaje, że jego IP jakimś cudem znalazło się wśród tych zablokowanych.
Próbowałem z każdą przeglądarką, więc możliwe że jest jak Besamir napisał.
Dzięki za nowe epki. Mam pytanko odnośnie tego PV-A. Czy to fake. Mam cichą nadzieje, że powstanie zremasterowana wersja na 25 lecie serii
Ostatnio edytowany przez max-kun (2013-02-06 21:15:05)
To reklama Saint Seiya Pachinko:
In 2011, a Saint Seiya themed pachinko game machine was released to commemorate the series's 25th anniversary, featuring both the five main Bronze Saints and the twelve Gold Saints as characters.
Zapewne chodzi o >>to<<.
Heh . Mówi się trudno. Mam nadzieje, że doczekam kiedyś reedycji serii na blureya <-->
Ostatnio edytowany przez max-kun (2013-02-06 21:42:18)
Jest jakiś sposób aby skontaktować się z administracją fansubs.pl w sprawie tego problemu zablokowanego ip? Szukałem jakiegoś mail'a ale bez rezultatu.
Zarejestruj się na forum i napisz PW do gościa z nickiem alfi.