Nie jesteś zalogowany.
A co się stało, że siundeny nie mają już tego w swojej "ofercie"?
Pewnie w końcu ktoś się spostrzegł, że napisy były przesunięte o minutę.
Ostatnio edytowany przez SoheiMajin (2013-02-13 21:21:32)
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Proszę pobrać jeszcze raz patcha do 52 epka, bo był problem. Nie działał. Znaczy działał, ale robił z wersji [bodzio] wersję [G_P]. Czyli nie działał, jak nie miałeś epka, a nie mogłeś go mieć, chyba że byłeś mną.
Sledziu_w napisał:Tylko, kurde, nie mam jeszcze karty VIP.
Ja też, a wszystkie patche mam. Oszukałem system.
Kawał dobrej roboty, będę seedował torrenta do upadłego w ramach podziękowania.
Również chętnie po seeduje
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Witax napisał:Również chętnie po seeduje
Przy okazji robiąc hardsub dla ciuldena.
Jak dotąd widać było IQ robiących wrzutę tego anime. Żeby nawet nie przesunąć napisów, to dopiero jest mistrzostwo.
Zbiorczy torrent czeka na akceptację, więc może na dniach już będzie. W weekend może mnie nie być.
Witax napisał:Również chętnie po seeduje
Nie mam zamiaru bo chyba nawet na licencji jest u nas
tak btw gratulacje ukończenia projektu bodziewiu
Ostatnio edytowany przez Witax (2013-02-18 19:35:42)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Camizi napisał:Witax napisał:Również chętnie po seeduje
Rzuć ktoś w niego cegłówką, bo mi ręcę opadły.
Witax napisał:Camizi napisał:Przy okazji robiąc hardsub dla ciuldena.
Rzuć ktoś w niego cegłówką, bo mi ręcę opadły.
Chociaż od ubezpieczenia dostane hajs
Ostatnio edytowany przez Witax (2013-02-18 19:40:12)
Tak, jest na licencji. Widzę, ze jesteś świadom, towarzyszu!
Torrent poseeduje po południu - przynajmniej główną serię fabularną. Bo dodatki se muszę sam dociągnąć .
bodzio, czyli w późniejszym terminie? Wiesz co mam na myśli?
Torrent poseeduje po południu - przynajmniej główną serię fabularną. Bo dodatki se muszę sam dociągnąć .
bodzio, czyli w późniejszym terminie? Wiesz co mam na myśli?
Tak, niedługo.
Seeda na 1-26 dorzucę dopiero za kilka dni, bo nie przerzuciłem z lapa, a Hiki dzisiaj zabrała go ze sobą do Chełma :/
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Seeda na 1-26 dorzucę dopiero za kilka dni, bo nie przerzuciłem z lapa, a Hiki dzisiaj zabrała go ze sobą do Chełma :/
Targaj lepiej to, co masz pobrać, bo torki żywotne nie są.
Heh, dałem folder downloadu ten sam, co wcześniej do niego ściągnąłem pierwsze 26 odcinków i mi pokazuje, że nic nie ściągnąłem i usunęło mi pliki.
Człowiek chce dobrze, a zawsze musi być coś nie tak.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-02-19 17:01:18)
Heh, dałem folder downloadu ten sam, co wcześniej do niego ściągnąłem pierwsze 26 odcinków i mi pokazuje, że nic nie ściągnąłem i usunęło mi pliki.
Człowiek chce dobrze, a zawsze musi być coś nie tak.
Bo zepsułeś. Dodaje się ścieżkę do folderu, ale nie całkowitą. Np. masz folder [bodzio] Soukou Kihei Votoms na dysku G, to wskazujesz ścieżkę na dysku G, bez kilkania na sam folder, bo możesz zepsuć. Należy również zwrócić uwagę na ew. wyskakujące komunikaty. Sprawdzi stan pobrania i zacznie seedować. Jak nie zepsujesz.
Dzięki, Marcin. Bo z seedami jest jak zawsze. Ktoś dociągnął jedną rzecz i długo nie trwało, jak uciekł.
Targa się, targa
Mam nowy dysk, więc torek będzie sobie wisiał i seedował potem
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
3 osoby dołączyły do seedowania. Dzięki temu 4 osoby pobrały całość torrenta. Po czym uciekły i znów są tylko 2 seedy, łącznie ze mną. Jak wieczorem będzie tak samo - kolejnych zbiorczych torrentów nie będzie lub ustawię seeda na 10KB i będę banować przy 99%.