Nie jesteś zalogowany.
Miałam wrzucić do tematu z polityką, ale ja naprawdę miałam lulza niesamowitego podczas czytania tego artykułu, więc wrzucam tutaj
Ty, to jak np wpadłem do sklepu kumpla i ten poczęstował mnie pączkiem, to znaczy że on jeszcze będzie musiał zapłacić podatek od darowizn? xD
coellus napisał:Miałam wrzucić do tematu z polityką, ale ja naprawdę miałam lulza niesamowitego podczas czytania tego artykułu, więc wrzucam tutaj
Ty, to jak np wpadłem do sklepu kumpla i ten poczęstował mnie pączkiem, to znaczy że on jeszcze będzie musiał zapłacić podatek od darowizn? xD
Jeśli już, to ty, nie on
Kumpel wczoraj wymyślił szatański plan, żeby rozdawać pączki w ZUS-ie, a potem nasłać na nich skarbówkę
Ty dulowaty userze!
W sumie wystarczyłoby pootwierać niektóre szafy (najlepiej w spadkach i darowiznach) i powyciągać trochę flaszek.
Pokaż spoiler Inferno Cop
Nowy mistrz animu
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
DUDi napisał:Pokaż spoiler Inferno CopNowy mistrz animu
To anime jest tak zj**ane, że aż fajne. Nieźle musieli się nawalić przy robieniu tego.
No, z tymi małymi cyckami to tylko grubasa znajdzie
A tak na poważnie, to na ogórka ją nie stać?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Może jej się nie widzi stracić cnotę z warzywkiem
Ty dulowaty userze!
Zawsze zostaje parówka
Ale lepiej już nie wnikać, co siedzi w głowach dzisiejszych małolatów...
Lepiej dać dupy obcemu, jak przyznać się do błędu obecnemu - kobieca logika.
A może to tylko sprytna taktyka, aby faceta sobie znaleźć??
Dam komuś, może mu się spodobam i będzie mnie chciał albo dam mu i zajdę w ciąże? Kobieca logika?
Przerażacie mnie
Ty dulowaty userze!
Raz gdzieś tam byłem, trochę mnie spili, gadałem, że jestem spadkobiercą rodzinnej fortuny... podobno nigdy nie miałem takiego brania.
Znaczy się każdy facet wierzy, że są normalne baby, wierzy...
http://kwejk.pl/obrazek/1675771/pozdrowienia.html
http://kwejk.pl/obrazek/1675442/na-gorz … ciazy.html
Ostatnio edytowany przez dulu (2013-02-20 19:51:11)
dulu, czyżby jakaś trauma?;p
Dobra, i żeby nie było, że offtop:
Ostatnio edytowany przez coellus (2013-02-20 19:56:52)
Ty dulowaty userze!