Nie jesteś zalogowany.
Patche i plik torrent tylko na ircu? Bo brakuje mi 47-52 i mógłbym poseedować całość (a przynajmniej długo trzymać w kolejce, bo z ratio to różnie bywa ).
Ostatnio edytowany przez adi90a (2013-02-20 12:18:55)
Jak się na bloga nie zagląda to się nie wie.
Poza tym link do torka wisi w tym temacie na poprzedniej stronie.
bodzio i blogasek, czego to człowiek dożył
A poważnie, masz IP tych osób, nie wiem, jak to wygląda od strony technicznej, bo nigdy nie próbowałam, ale pewnie się da - blokuj.
Ty dulowaty userze!
Jak się na bloga nie zagląda to się nie wie.
Poza tym link do torka wisi w tym temacie na poprzedniej stronie.
Fakt, bloga dawno już nie odwiedzałem.
Nawet sporo osób to ciągnie
Jak dwie osoby tylko seedują? Ja od rana seeduje Łącznie to już 50GB poszło...
Seedów teraz jest 18. Wczoraj przy samym tylko pobieraniu wysłałem 13GB xD
bodzio, pamiętaj jeszcze, że nie każdy po całych dniach siedzi przy kompie I upload czasem do innych rzeczy jest potrzebny
Resztę epów dołączę dopiero we wtorek, Hiki jednak nie będzie dłużej.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ok ściągam i seeduje. bądź wdzięczny bodziu
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Nie mam za grosz wdzięczności, bowiem nie mnie zależało na zbiorczym torrencie.
Jak tak przeglądam te pierwsze z epków, to aż chce się poprawić to i owo. Ale potem pocieszam się myślą, że szkoda zachodu.
3 osoby dołączyły do seedowania. Dzięki temu 4 osoby pobrały całość torrenta. Po czym uciekły i znów są tylko 2 seedy, łącznie ze mną. Jak wieczorem będzie tak samo - kolejnych zbiorczych torrentów nie będzie lub ustawię seeda na 10KB i będę banować przy 99%.
Tak z ciekawości, jak to wygląda w sytuacji, jaką mam obecnie. Ktoś ma całość TV i postanawia, że dodatki też jednak ściągnie. W związku z tym spada ze 100%. To chyba wygląda jakby seed mający 100% uciekł. Tak czy nie? Może właśnie z takiego powodu znika część seedów?
Bo zepsułeś. Dodaje się ścieżkę do folderu, ale nie całkowitą. Np. masz folder [bodzio] Soukou Kihei Votoms na dysku G, to wskazujesz ścieżkę na dysku G, bez kilkania na sam folder, bo możesz zepsuć. Należy również zwrócić uwagę na ew. wyskakujące komunikaty. Sprawdzi stan pobrania i zacznie seedować. Jak nie zepsujesz.
To co piszesz nie wystarczy. Poprzedni folder (w torrku 1-26) miał w nazwie numery odcinków na końcu i trzeba ją było zmienić.
Ostatnio edytowany przez Urizithar (2013-02-21 15:17:41)
bodzio napisał:3 osoby dołączyły do seedowania. Dzięki temu 4 osoby pobrały całość torrenta. Po czym uciekły i znów są tylko 2 seedy, łącznie ze mną. Jak wieczorem będzie tak samo - kolejnych zbiorczych torrentów nie będzie lub ustawię seeda na 10KB i będę banować przy 99%.
Tak z ciekawości, jak to wygląda w sytuacji, jaką mam obecnie. Ktoś ma całość TV i postanawia, że dodatki też jednak ściągnie. W związku z tym spada ze 100%. To chyba wygląda jakby seed mający 100% uciekł. Tak czy nie? Może właśnie z takiego powodu znika część seedów?
Nie. Musisz mieć 100% (tv+ova), żeby pokazało cię jako seeda. Bez tego nie jesteś seedem, a peerem. Było parę osób, co pobrały w taki sposób dodatki i potem seedowały całość. Były też osoby, które pobrały i zaraz uciekły.
bodzio napisał:Bo zepsułeś. Dodaje się ścieżkę do folderu, ale nie całkowitą. Np. masz folder [bodzio] Soukou Kihei Votoms na dysku G, to wskazujesz ścieżkę na dysku G, bez kilkania na sam folder, bo możesz zepsuć. Należy również zwrócić uwagę na ew. wyskakujące komunikaty. Sprawdzi stan pobrania i zacznie seedować. Jak nie zepsujesz.
To co piszesz nie wystarczy. Poprzedni folder (w torrku 1-26) miał w nazwie numery odcinków na końcu i trzeba ją było zmienić.
To chyba oczywiste. Specjalnie wrzuciłem wszystko do jednego folderu, by nie było problemów z seedowaniem. Zmienasz nazwę tylko folderu głównego. Nie masz podfolderów.
To chyba oczywiste. Specjalnie wrzuciłem wszystko do jednego folderu, by nie było problemów z seedowaniem. Zmienasz nazwę tylko folderu głównego. Nie masz podfolderów.
Dla mnie i ciebie oczywiste, ale czy dla niego też?
bodzio napisał:To chyba oczywiste. Specjalnie wrzuciłem wszystko do jednego folderu, by nie było problemów z seedowaniem. Zmienasz nazwę tylko folderu głównego. Nie masz podfolderów.
Dla mnie i ciebie oczywiste, ale czy dla niego też?
W sensie dla kogo?
W sensie dla kogo?
Tego, dla którego pierwszy cytat był odpowiedzią.
hym ja już mam ratio 2.2
pobrałem ~4,5 giga, wyseedowane 9.94
dziekuję za tą zajebistą wstawkę!
mam za to pytanie co do chronologii w serii - w jakiej kolejności oglądać co by sobie nie spartolić
AniDB Twoim przyjacielem.
Jest takie coś, jak "Relation Graph".
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-02-21 20:25:21)
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=rel&aid=1698
Big Battle dobrze obejrzeć gdzieś w trakcie, przed końcem serii TV.
The Last Red Shoulder, które wydam w przyszłym tygodniu, dobrze jest obejrzeć po 20, a przed 21 odcinkiem serii TV.
bodzio napisał:The Last Red Shoulder, które wydam w przyszłym tygodniu, dobrze jest obejrzeć po 20, a przed 21 odcinkiem serii TV.
Hmm...
Zmień na przyszłym miesiącu.
Ale to już wyszło, trzeba było zajrzeć na kanał.