Nie jesteś zalogowany.
Widzę co najmniej 6-7 bardzo zachęcających produkcji. Czyli jak zwykle jest dosyć dobrze.
Słabo jak dla mnie. Kinówka Irohy, czyli czekanie na bd, reszta...
Jakoś tak nijako. Na obecną chwilę ciężko mi powiedzieć, co z tego wyniknie... Ale szału nie ma .
Trzeci film Madoka latem.
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2013-02-23 10:41:16)
Wiosna 2013 (Up z dnia 22.02)
Jaki up? Skoro to nowy chart zrobiony przez zupełnie kogoś innego...
Naprawdę nie widzę sensu w wrzucaniu każdego możliwego charta.
Azazel bankowo. Trzy speciale o losach jakiś kobiet też luknę z ciekawości. Podobnie z tym animkiem o kolesiu harującym w firmie. Seria z olbrzymami za murem skończy zapewne jako przeciętniak. Ludzi przyciągnęła dynamika animacji z trailera, a wiadomo, że takiego poziomu nie utrzymają w serii TV.
Na szczęście na dniach powinny pojawić się ripy Yamato 2199 (odcinki 11-14). Za miesiąc z kolei nowy Unicorn rozwali system (chociaż ripy z PSN, bądź płyt sprzedawanych w kinach będą pewnie na początku marca).
Fakt, Azazel bankowo, następne specjale z Otonajoshi no anime time też trzeba będzie luknąć, i to o salarymanie może być spoko.
Większość po samych obrazkach odstrasza, ale Suisei no Gargantia i tak obczaję bo urobutcher + chyba ciekawe uniwersum (obym tylko nie miała traumy po tym jak Psycho-Pass złamie mi serce ), no i to Shingeki no Kyojin.
Patrząc na obrazek "Arata Kangatari" pomyślałam "reverse harem" (czyli pewnie nie warto tykać), ale po opisie widzę, że może być zabawne, hahaha.
A, no i w końcu Kick-Heart! To must see. Trochę trzeba było czekać na coś nowego od Yuasy (chyba ludzie, którzy wpłacili odpowiednie kwoty na rzecz tego anime już w kwietniu dostaną swoje ripy/płytki i się podzielą (ja niestety wpłaciłam skromną sumkę lel)? Czy to jakoś inaczej ma być?).
Chyba każdy kto dał powyżej trzydziestu dolców ma mieć możliwość pobrania tego w HD na dysk. Jak to będzie dokładnie wyglądać na razie nie wiadomo.
Wiosna 2013 (Up z dnia 22.02)
Jedyny sensowny chart, to od Neregate
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Chyba każdy kto dał powyżej trzydziestu dolców ma mieć możliwość pobrania tego w HD na dysk. Jak to będzie dokładnie wyglądać na razie nie wiadomo.
Macie na stronie Reward Guide, gdzie powyżej 29,99 dolca jest już DVD, a nie wersja do downloadu
Reward Guide
$5 [ The Schoolboy ]
$15 [ The Monkey flip ]
$30 [ The Pumphandle Drop ]
$45 [ The Cobra Clutch ]
$60 [ The Pile Driver ]
$100 [ The Russian Legsweep ]
$250 [ The Spinning Spinebuster ]
$500 [ The Cactus Clothesline ]
$1000 [ The Dragon Whip ] **SOLD OUT!**
$10,000 [ The Michinoku Driver II ]
Pytania mam.
Co to za Katangatari?
Czy nowy Railgun do czego bedzie nawiązywał ?
No i nowy Higurashi bedzie jak 1, 2 czy 3?I co warto oglądać po za w/w?
Katangatari to po prostu re-emisja. Czy warto coś innego? nikt ci nie powie, trzeba poczekać na emisje. Podobno Higurashi to ma być film.
PS. sam musisz wywnioskować według opisów/PV co oglądać
Ostatnio edytowany przez Witax (2013-02-24 05:55:37)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Macie na stronie Reward Guide, gdzie powyżej 29,99 dolca jest już DVD, a nie wersja do downloadu
Reward Guide
http://www.kickstarter.com/projects/pro … eart/posts
Pledge $30 or more
[ The Pumphandle Drop ]
Kick-heart High Definition (1080p) Digital Download + DVD
Widzę, że zmienili trochę te "nagrody" i oprócz wersji cyfrowej w HD (była od początku) dorzucają teraz jeszcze DVD (za więcej kasy dają Blu-ray).
Hm... czemu te "wyższe" nagrody są ograniczone liczbowo? Nie wiedzą ile osób wpłaciło w poszczególnych przedziałach czy co?
Bo teraz trochę głupio, że osoba, która wpłaciła 1 999 dolców dostanie taką samą nagrodę, co ta, która wpłaciła 500... a w najgorszym przypadku, nawet - co ta, która wpłaciła 100 $.
Hm... czemu te "wyższe" nagrody są ograniczone liczbowo? Nie wiedzą ile osób wpłaciło w poszczególnych przedziałach czy co?
A czytałeś choć ich opisy?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Taa...
Wyczerpana już nagroda dla 1 000-1 999 $ posiada dodatkowo, względem "niższej" nagrody:
5 Giclee illustration prints signed by Yuasa and main staffs + Original Maskman M wrestling mask.
Przygotowanie odpowiedniej ilości nie powinno być problemem.
Dalej, nagroda dla 500-999 $ posiada dodatkowo:
A series of original key frame animation (Approximately 10-30 pencil-drawn original pictures).
No tu może być problem, ale zawsze mogą to być reprodukcje - nadal będą pasować do opisu .
Swoją drogą, to zbierali te pieniądze dla tych nagród?
Na wiosnę wyjdzie nowy Arc SS Omega [po zapowiedziach będzie to kopia Asgard i Posejdon Arc lub coś nowego ]
Na wiosnę wyjdzie nowy Arc SS Omega [po zapowiedziach będzie to kopia Asgard i Posejdon Arc lub coś nowego
]
Nou, just nou... Nie dość, że kompletnie niszczą pierwowzór, to chcą jeszcze dalej ciągnąć?
Kolejne pięćdziesiąt odcinków Omegi?
Subaru is a Steel Cloth-wearing 12-year-old who encounters Kōga and the others.