Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ostatnio sobie to obejrzałem - a przynajmniej to, co do tej pory wyemitowano - i jakoś ujdzie w tłoku...
Goście nie mogą przeglądać wyników ankiety.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-03-30 21:00:48)
KyoAni po K-Onie tuczy swoich fanów równo tym samym , a fani i tak je zjedzą ze smakiem.
KyoAni po K-Onie tuczy swoich fanów równo tym samym , a fani i tak je zjedzą ze smakiem.
To nie prawda, zobacz np Chuunibyou demo Koi ga Shitai! lub Hyouka
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Merry_Nightmare napisał:KyoAni po K-Onie tuczy swoich fanów równo tym samym , a fani i tak je zjedzą ze smakiem.
Eee? Obydwa to to typowe nudnawe moebloby od KyoAni? Tamako póki co obejrzałem do 3. odcinka, nic specjalnego, ale potrafiło mnie czasem rozbawić, więc przy dobrych wiatrach może nawet nie rzucę tego po połowie.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Witax napisał:Merry_Nightmare napisał:KyoAni po K-Onie tuczy swoich fanów równo tym samym , a fani i tak je zjedzą ze smakiem.
Eee? Obydwa to to typowe nudnawe moebloby od KyoAni? Tamako póki co obejrzałem do 3. odcinka, nic specjalnego, ale potrafiło mnie czasem rozbawić, więc przy dobrych wiatrach może nawet nie rzucę tego po połowie.
Sporo się róznią od K-On, TM zupełnie inny poziom, Chuunibyou demo Koi ga Shitai! jest przyzwoite ale Hyouka to już jeden z czołowych anime sezonu 2012. nie mogę jednak stwierdzić, ze ci się spodobają, bo nie znam twojego gustu, Ale odmienny styl prezentuje KyoAni od nudnego K-On'a bardzo sie poprawili ale z TM wrócili do moeshitu
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Sado napisał:Witax napisał:To nie prawda, zobacz np Chuunibyou demo Koi ga Shitai! lub Hyouka
Sporo się róznią od K-On, TM zupełnie inny poziom, Chuunibyou demo Koi ga Shitai! jest przyzwoite ale Hyouka to już jeden z czołowych anime sezonu 2012. nie mogę jednak stwierdzić, ze ci się spodobają, bo nie znam twojego gustu, Ale odmienny styl prezentuje KyoAni od nudnego K-On'a bardzo sie poprawili ale z TM wrócili do moeshitu
Nie wnikając w moje gusta - zdawało mi się, że KyoAni robi same moeshity. A co do czołowych anime 2012 - cóż, skoro w całym 2012 niezłe anime można policzyć na palcach jednej czy dwóch rąk, to i na upartego jakiegoś przeciętniaka czy gniota mogłoby się zakwalifikować do tych "czołowych".
Ostatnio edytowany przez Sado (2013-02-28 13:15:40)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Nie wnikając w moje gusta - zdawało mi się, że KyoAni robi same moeshity.
Nie zapominaj o wyciskaczach łez.
Strony 1