Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
(...) chociaż to cytowanie dzieł Szekspira jest trochę denerwujące na dłuższą metę.
A ja uważam, że to fajna opcja.
Nie oglądam onlajn!
Bo choć jedno nad nami niebo, każdy co innego widzi w nim.
I z tylu chmur ponad głową czarną Ty, a ja różową wybrałbym. ♫♪
dalej mnie zastanawia, czemu Mahiro już tak od 12 odcinka wzwyż nie interesowała obietnica złożona przez Yoshino, który miał powiedzieć, z kim chodziła Aika
Przecież Mahiro zerwał umowę z Yoshino, gdy odkryli, kto stoi za zabójstwem Aiki (żeby nie spoilerować, tak to ujmę ).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-02-12 16:50:27)
KieR napisał:dalej mnie zastanawia, czemu Mahiro już tak od 12 odcinka wzwyż nie interesowała obietnica złożona przez Yoshino, który miał powiedzieć, z kim chodziła Aika
Przecież Mahiro zerwał umowę z Yoshino, gdy odkryli, kto stoi za zabójstwem Aiki (żeby nie spoilerować, tak to ujmę ).
W którym momencie? Bo z tego, co pamiętam, to Mahiro gadał do Yoshino, żeby wyznał tajemnicę:
Bo to nie jest rozmowa na telefon .
Bo to nie jest rozmowa na telefon .
Też sobie tak to tłumacze Co nie zmienia faktu, że argument głupie jak but
Marku, bumpuje pytanie:
marek2fgc napisał:KieR napisał:dalej mnie zastanawia, czemu Mahiro już tak od 12 odcinka wzwyż nie interesowała obietnica złożona przez Yoshino, który miał powiedzieć, z kim chodziła Aika
W którym momencie? Bo z tego, co pamiętam, to Mahiro gadał do Yoshino, żeby wyznał tajemnicę:
Pokaż spoiler-> drzewo zaczęło wariować -> obydwoje zginęli, ale nie zginęli
Plus:
Chyba jednak będziemy mieli mangowy ending, bo oficjalnie potwierdzono koniec mangi, który przypisuje się dacie 12 marca
Więcej info tutaj: http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … next-month
Ostatnio edytowany przez KieR (2013-02-13 19:53:14)
Dobra, moja logika została zakłócona. To wina Drzewa!
Och... czyli zgodnie z moimi przewidywaniami manga zakończy się na 44 rozdziale .
edit
Lol, nawet 43 rozdział skończył się tak, jak się tego spodziewałem .
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-02-13 20:15:00)
Będzie spin-off, będzie kolejna seria TV pewnie.
Ostatnio edytowany przez Ariakis (2013-02-13 20:28:31)
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Będzie spin-off, będzie kolejna seria TV pewnie.
Pokaż spoilerbtw. ten motyw z samobójstwem jakiś taki, może nie oklepany, ale mało zadowalający fabularnie
Nie liczyłbym na to, tym bardziej patrząc na sprzedać "Burzy".
No i po 20 epku, Samon dalej robi swoje, czyli odgrywa sceny humorystyczne i główny fakt odcinka, Aika jest, a raczej była kompletnym magiem Exodus, co raczej było do przewidzenia, ale z jej mieczykiem stanowczo przesadzili... I ogólnie lol z tych całych fanatyków drzew.
@KieR, spoiler!
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-03-02 00:40:56)
@KieR, spoiler!
Właśnie
Nie płaczcie, że spoiler, tylko napiszcie coś konstruktywnego o odcinku
Hm... to już nie można dyskutować o obecnym odcinku?
Nie przesadzajcie, rozumiem jakby napisał co się wydarzy w następnych odcinkach...
Za ponad tydzień ostatni rozdział mangi i mam nadzieję, że trochę się wyjaśni .
No przestań, w jednym poście wyjawił dosyć kluczową dla serii informację. Jakby zajrzał tu ktoś nowy, by zbadać czy warto to oglądać, to taki spoiler to nie fajna sprawa. Nie żeby od razu sobie z tego powodu żyły podcinać, ale jednak...
Ostatnio edytowany przez reddd (2013-03-03 20:30:10)
Serio aż tak trudno wywnioskować z początku zdania: "No i po 20 epku", że dalsza część wypowiedzi będzie odnoście 20 odcinka?
Ostatnio edytowany przez KieR (2013-03-03 20:38:07)
Taa... bo akurat ktoś z takich pobudek zagląda w tematy na ansi .
A potem nie dziwota, że nikt nie chce dyskutować - skoro co rusz ktoś czepia się o pierdoły .
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-03-03 20:39:52)
Pierdoły... Serio? Kto ci broni dyskutować załączając właśnie takie info w spoiler, w końcu do tego służy ta opcja, czy nie, Kier? Czasami wystarczy jedno spojrzenie, żeby przez przypadek przeczytać coś, czego byś nie chciał.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna