Nie jesteś zalogowany.
Początkowo, to Final miał być razem z 3.0 prawie 5 lat temu .
A co do mangi, to w kwietniu ma wyjść druga część 94 rozdziału - i jest szansa, że 14 tom będzie ostatnim .
Ostatni tom (na to wygląda) mangi NGE jeszcze w tym roku.
Tu jest normalna wersja xdx http://www.nyaa.eu/?page=view&tid=426660&showfiles=1
Tu jest normalna wersja xdx http://www.nyaa.eu/?page=view&tid=426660&showfiles=1
Tu jest lepsza: http://www.nyaa.eu/?page=view&tid=426490
Ja oglądałem z TĄ wersją i mogę powiedzieć, że wygląda całkiem ładnie. Dodam jeszcze, że dostępne w chwili obecnej angielskie suby pochodzą z kolektywnej pracy na GitHub i pozostawiają trochę do życzenia. Wrzucę polskie napisy, gdy tylko pojawi się coś bardziej wartościowego.
UTW już robi znośną wersję Evangelion 3.33 UTW
UTW już robi znośną wersję Evangelion 3.33 UTW
Jak się nie postarasz, a film będzie lepszy od 2.22 (o co nie trudno w sumie) to się sam za to zabiorę.
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2013-04-24 17:57:05)
prokomtreflsopot napisał:UTW już robi znośną wersję Evangelion 3.33 UTW
Jak się nie postarasz, a film będzie lepszy od 2.22 (o co nie trudno w sumie) to się sam za to zabiorę.
A co się nie podoba w 2.22?
Hunter Killer napisał:prokomtreflsopot napisał:UTW już robi znośną wersję Evangelion 3.33 UTW
A co się nie podoba w 2.22?
Sporo by trzeba było wymieniać. Ogólnie jak będzie nastawione na akcję i naparzankę ala Code Geass, to sobie odpuszczam.
Oglądałem i powiem iż niektóre sceny zalatują pedo -bearem
np.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2013-04-24 20:35:34)
Nie chcę pisać zbyt rozbudowanych opinii, dopóki większa ilość osób nie zdąży obejrzeć, ale mam raczej... mieszane odczucia.
Z innej beczki: macie jakieś błyskotliwe koncepcje na tłumaczenie podtytułu? Wynotowałem sobie wczoraj trzy pomysły, ale żaden mnie jakoś szczególnie nie grzeje...
EDIT Chyba pierwsza ciekawostka wyłowiona z filmu:
EDIT2 A wiecie, co znaczy Q w tytule Evangelion Shin Gekijouban: Q?
W filmie pojawia się dziewiąta symfonia Beethovena. A 9 po japońsku to "kyuu".
Mind status:
[X] BLOWN
[ ] NOT BLOWN
Ostatnio edytowany przez groozin (2013-04-24 22:49:59)
Nie chcę pisać zbyt rozbudowanych opinii, dopóki większa ilość osób nie zdąży obejrzeć, ale mam raczej... mieszane odczucia.
Mam tak samo. Nie tego się spodziewałem i raczej nie jestem zadowolony. Wydaje mi się, że gdyby puścić komuś od razu po 2.22 część czwartą, to wiele by nie stracił...
[UTW-THORA] Evangelion 3.33 You Can (Not) Redo [BD][1080p,x264,flac]
[UTW-THORA] Evangelion 3.33 You Can (Not) Redo [BD] English Subtitle Pack
Ostatnio edytowany przez Takto ^_^ (2013-04-27 10:09:12)
Witam,
Cześć wszystkim. Dopiero co się zarejestrowałem i nie chciałbym wyjść na pijawę/chama, lecz muszę zadać od razu to pytanie:
Ktos planuje tłumaczenie na podstawie napisów UTW? Z góry dziękuję za odp.
Chamskie jest to, że nie poczytałeś innych tematów, gdzie byś tę odpowiedź znalazł
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A nawet parę postów wyżej idzie wydedukować.
Najpierw sprawdziłem wyszukiwarkę Nie znalazłem jednak jednoznacznej odpowiedzi, to też zapytałem, a tu z kijem od razu na mnie Prosta odpowiedź wystarczyła, niemniej dzięki, już wiem.
Ciesz się, że przynajmniej rozbudowałeś poprzednią wypowiedź, bo dopiero byś bęcki zebrał xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A czy znany jest czas kiedy te napisy ujrzą światło dzienne ? (Mniej więcej)
(Odpowiedzi w stylu, gdy się autorowi zechce nie muszę się pojawiać, wystarczy tak/nie) :p
Ostatnio edytowany przez ppwojtek (2013-04-27 21:21:56)