Nie jesteś zalogowany.
OVA 09: Temat |
Odcinek wybrany w mniej czy bardziej losowy sposób. Pewnie będzie ich więcej, ale raczej Wam nie powiem kiedy. To taka seria robiona na kolanie "bo mi się nudzi". Spodziewajcie się różnych odcinków, w różnej kolejności. Na razie gdzieś tak z przedziału 130-200.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-06-18 14:28:08)
Teraz pod swoim szyldem?
Przydałby się reupload odcinków z Beiki.
@down: Jak miło.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-02-08 17:37:24)
Teraz pod swoim szyldem?
Ano pod moim, bo i tak wszystko robię sam.
Przydałby się reupload odcinków z Beiki.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-02-08 17:35:53)
Podle kłamiesz, Besamir. Wysłałeś mi do korekty już ponad 50 epków i nie mam kiedy się nimi zająć o_0
Podle kłamiesz, Besamir. Wysłałeś mi do korekty już ponad 50 epków i nie mam kiedy się nimi zająć o_0
To teraz już wiecie, z czyjej winy będą wynikać wszelkie opóźnienia.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-02-09 15:23:03)
Dodałem w pierwszym poście odnośniki do odcinków lol-tana i Beiki, do których kiedyś tam zmajstrowałem tłumaczenie.
Do pobrania odcinek z numerkiem 132.
133. do pobrania.
134. do pobrania. Tym samym trzyodcinkowa historia zakończona. 130 i 131 zaginęły u bodzia.
A dzisiaj będzie coś takiego. Conan OVA 09.
To taka seria robiona na kolanie "bo mi się nudzi".
Chyba Ci się bardzo nuuuuuuuudzi. Ale nie narzekam, dzięki za odcinki.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-02-28 16:49:36)
Dobra, 136. do pobrania.
Tenchi zaginął u bodzia.
137. do pobrania.
Hayate kończ! Jeszcze drugi sezon ci został, a nie będziesz mi tu jakieś popierdóły wydawał.
Hayate kończ! Jeszcze drugi sezon ci został, a nie będziesz mi tu jakieś popierdóły wydawał.
Mówi to ten, co sam gówna wydaje.
Drugi sezon Hayate ssie.
LordCrane napisał:Hayate kończ! Jeszcze drugi sezon ci został, a nie będziesz mi tu jakieś popierdóły wydawał.
Mówi to ten, co sam gówna wydaje.
Drugi sezon Hayate ssie.
Czemu ssie? W większości jest na podstawie mangi. Ssie to dopiero to coś od Manglobe.
Co nie zmienia faktu, że drugiego i tak nie będę robił, bo mi się w sumie nie chce.
Czemu ssie? W większości jest na podstawie mangi. Ssie to dopiero to coś od Manglobe.
Co nie zmienia faktu, że drugiego i tak nie będę robił, bo mi się w sumie nie chce.
118. do pobrania.
Do pobrania 169. - Pocałunek Wenus.
Dobra, macie kolejne dwa odcinki - 130 i 131. Tym samym mała dziura załatana.