Nie jesteś zalogowany.
Weź nie strasz.
Ty dulowaty userze!
Bu bu bu, tom z kselem przebiorą się za świadków pedololi i będą nachodzić ludzi po domach i rozmawiać... o bogu loli? Strzeż się!
Bu bu bu, tom z kselem przebiorą się za świadków pedololi i będą nachodzić ludzi po domach i rozmawiać... o bogu loli? Strzeż się!
Nudni już jesteście. Może jakiegoś suba tego swojego "animu" byście zrobili?
Macie soczek.
Ostatnio edytowany przez Merry_Nightmare (2013-03-12 21:54:31)
Mnie tam raczej chodziło o tomcia, choć nie powiem, nie chcę sobie wyobrażać waszego duetu.
Ażeby nie offtopować, to znowu perełka zielonych:
Ostatnio edytowany przez coellus (2013-03-12 22:06:28)
Ty dulowaty userze!
Mnie tam raczej chodziło o tomcia, choć nie powiem, nie chcę sobie wyobrażać waszego duetu.
Ażeby nie offtopować, to znowu perełka zielonych:
Pokaż spoiler
takie kwiatki... tak się zastanawiam czy to nie kampania oczerniająca zielonych? Co to za logo zielonex.
taki suchar
Księgowość
-Co to jest księgowość?
-Księgowość to są działy i wydziały,
żeby cymbały nie wiedziały,
gdzie się pieniądze podziały.
takie kwiatki... tak się zastanawiam czy to nie kampania oczerniająca zielonych? Co to za logo zielonex.
Przeszło mi to przez myśl, bo aż polubiłam ten fanpage, żeby być na bieżąco, z jednej strony takie durne infografiki, z drugiej - całkiem serio komentarze, newsy i jakieś sondaże. Jeśli trollują, to po mistrzowsku, jeśli nie...
Ty dulowaty userze!
No nie wiem, jak dla mnie te obrazki są na tyle idiotyczne pod wieloma względami, że nie wyobrażam sobie, aby ktoś na serio je robił.
Niebawem premiera kolejnego odcinka Dr. Who, więc...
Może było, może nie
http://www.youtube.com/watch?v=ebzNT18YbSw
Nie sądziłem, że znajdzie się Japończyk, który będzie parodiował angielski swoich rodaków
Pokaż spoiler
Przynajmniej na starość nie oglądają już bajek.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-03-17 13:33:18)
Hmm Na ostatnim obrazku bardziej pasuje MLP zamiast Dragon Ball'a
Może i stare, ale jak to zobaczyłem, to dosłownie rżałem:
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Prywatna wiadomość którą dostałem dziś na animesub od pana XXX
cze
Dlaczego anime nazywasz japońskimi bajkami ? Nie sądzisz, że bajki to coś dla dzieci, a anime są jednak głównie dla młodzieży ?
Pozdr
Odpowiedziałem jakoś normalnie, ale nie mogłem sie powstrzymać od wrzucenia tego tutaj
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Nie wiem, czy ktoś tutaj takiej wiadomości nie dostał.
Mnie najbardziej rozbawiła wiadomość od tego pana, gdzie się żalił, dlaczego 16-latki mogą mu się podobać, a 8-latki już nie.
Ty dulowaty userze!
Mnie najbardziej rozbawiła wiadomość od tego pana, gdzie się żalił, dlaczego 16-latki mogą mu się podobać, a 8-latki już nie.
W takim razie dobrze zrobił, że nie napisał tego do mnie.
Że też w ogóle odpowiedziałeś
coellus napisał:Mnie najbardziej rozbawiła wiadomość od tego pana, gdzie się żalił, dlaczego 16-latki mogą mu się podobać, a 8-latki już nie.
W takim razie dobrze zrobił, że nie napisał tego do mnie.
A mnie się jeszcze kazał zastanowić nad tym wszystkim. Jakoś moje wnioski pozostały niewzruszone tak czy siak.
bajdełej, uderz w stół (ani razu nie padł nick tej osoby), a nożyce się odezwą.
Ostatnio edytowany przez coellus (2013-03-21 11:51:43)
Ty dulowaty userze!