Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Premiera już 14 marca 2013 roku w Japonii! Nie możesz tego przegapić!
Namco Bandai Games wypuścił kilkusekundowy, oficjalny trailer dla "Sword Art Online: Infinity Moment".
Gra na konsolę PSP ma pojawić się już w tę środę!!
Bohater gry stworzy zupełnie nową oryginalną historię, która zaczynie się od 75 piętra labiryntu Aincrad!
Zapowiedź Sword Art Online
W zapowiedzi wystąpili: Asuna (Haruka Tomatsu), Silica (Rina Hidaka), Leafa (Ayana Taketatsu) i nowa oryginalna postać, tylko w grze, Strea (Sachika Misawa), jako partner dla bohatera Kirito (Yoshitsugu Matsuoka), by walczyć u jego boku.
Na deser kilka zdjęć, które znalazłem:
Jak ktoś chce więcej poczytać, to tekst zaczerpnięty z ANN.
Już zacieram rączki. Mam cichą nadzieję że anglojęzyczny patch do gry wyjdzie szybko
Już zacieram rączki. Mam cichą nadzieję że anglojęzyczny patch do gry wyjdzie szybko
A to dowcipniś się znalazł. Tłumaczenia nigdy nie będzie.
<KieR> robotic notes bylo niezle
Wiem, ale zawsze można pomarzyć , iż amerykańce u siebie wydadzą xd
Zapowiedź Sword Art Online
W zapowiedzi wystąpili: Asuna (Haruka Tomatsu), Silica (Rina Hidaka), Leafa (Ayana Taketatsu) i nowa oryginalna postać, tylko w grze, Strea (Sachika Misawa), jako partner dla bohatera Kirito (Yoshitsugu Matsuoka), by walczyć u jego boku.
W grze jest jeszcze Sinon (Miyuki Sawashiro) z GGO - trailer poświęcony jej postaci.
Nie wrzucał ktoś info o tym już w zeszłym roku? Bo na pewno to już widziałem...
Może widziałeś, ale nie tutaj
Także o tym marzę :3
Taa... W temacie dotyczącym anime - sam z dwa razy o tym pisałem .
A szansa na angielskie tłumaczenie - czy to fanowskie, czy oficjalne - jest bliska zeru...
Strony 1