Nie jesteś zalogowany.
Poszukuję czegoś z bohaterem na wzór Onizuki (GTO), Gintokiego (Gintama), Vasha (Trigun).
Diukatan, spróbuj Hagure Yuusha no Estetica i Kaze no Stigma, chociaż w tym drugim może nie ze wszystkiego robi jaja, ale jakoś tam zawsze się zgrywa.
Na szybkiego nic innego mi nie przychodzi do głowy
Bluźnisz, człowieku.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-03-18 22:47:24)
Diukatan napisał:Poszukuję czegoś z bohaterem na wzór Onizuki (GTO), Gintokiego (Gintama), Vasha (Trigun).
CoUsT napisał:Diukatan, spróbuj Hagure Yuusha no Estetica i Kaze no Stigma, chociaż w tym drugim może nie ze wszystkiego robi jaja, ale jakoś tam zawsze się zgrywa.
Na szybkiego nic innego mi nie przychodzi do głowyBluźnisz, człowieku.
+1
Padłem po tej propozycji.
Nic nie pasuje w stu procentach, ale może Full Metal Panic, Darker than Black albo wspomniany przez Krida Bebop.
Co jest fundamentem twojej wypowiedzi?
Pokaż spoilerIlość odcinków i gatunek?
Jeśli nic, to wypaczam się.Pisać nie będę, czemu napisałem ci to, czyli coś pasować musi - wymagania pasują, a Rudy jest dla mnie sportowym odpowiednikiem Onizuki, będziesz chciał, to poczytasz, twoja brocha.
Aha, czyli nie powiesz mi, dlaczego ewidentnie pasuje to do tego, co chciałem, ale ja mam napisać, dlaczego według mnie to nie pasuje ... ech
Z zarysu fabuły: "Sakuragi Hanamichi zakochuje się w dziewczynie, ta zainteresowana jest nim tylko w formie przyszłego wsparcia dla drużyny. Koleś dołącza do drużyny, żeby zaimponować dziewczynie, okazuje się za słaby, lecz wrodzony upór i chęć rywalizacji sprawiają, że zaczyna trenować, żeby osiągnąć swój cel."
otakuJaro - to też już widziałem
btw
Gun x Sword i Gokudo - warto to oglądać? Ma to choć połowę poziomu Slayersów?
Ostatnio edytowany przez Diukatan (2013-03-18 23:23:48)
Gun x Sword i Gokudo - warto to oglądać? Ma to choć połowę poziomu Slayersów?
Gun x Sword ogólnie imo nieco ponad przeciętność, jest trochę funu w niektórych epkach, ale ogólnie nie powala.
Za to przy Gokudo nieraz się upłakałem, totalny anty-bohater, który myśli tylko o łatwym zarobku i zostawi swoich kompanów w czarnej dupie, jeśli tylko nie widzi żadnego interesu w ratowaniu ich.
GxS wspominam jako średnio udany zestaw klisz z paru popularniejszych serii.
Btw. Hellsing.
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2013-03-18 23:34:05)
~Krid masz może komplet polskich napisów do Gokudo? Czy zostaje mi tylko wersja anglojęzyczna?
Hellsinga widziałem.
Edit
Spoko poradzę sobie.
Mimo wszystko szukam dalej.
Ostatnio edytowany przez Diukatan (2013-03-19 00:01:07)
http://myanimelist.net/animelist/Diukatan
Jeśli to jest twoja lista, nie dostrzegam na niej Macross 7 (Basara spełnia określone wymagania).
Tak to moja lista, jednak jest ona mocno nie kompletna.
Lista jest teraz prywatna, co by nikt się nią nie sugerował.
Przygodę z Macrossem zakończyłem na plusie. Do obejrzenia 7 nie zachęciła mnie wizja "mechy + zespół muzyczny", być może kiedyś to nadrobię.
Ostatnio edytowany przez Diukatan (2013-03-19 01:22:42)
LagoonCompany napisał:Pamiętam jak ja się zarzekałem, że nie będę dziwactw oglądał i wsiąkłem w One Piece.
czy w życiu sportowe i Haijime no Ippo się miło oglądało.Mi byś coś podpowiedział, może jakąś perełkę ominąłem
http://www.anime-planet.com/users/filazaf/animePatrzę na twoją listę i widzę, że taki green green ma 4,5/5 a cowboy bebop 0,5/5 i drop po pierwszym epie ;/ Nie wiem, co dla ciebie jest perełką.
Zależy jaki gatunek.
Przy Grennie z siostrą się uśmiałem jak nie wiem(kiedy to było)
Ale serie typu Gun X Sword, CB, TriGun są całkowicie chybione.
Coś a'la GTO, Trigun, Gintama, Lupin i City Hunter?
=> Na pewno Złoty Chłopak trąca tymi klimatami, Angel Densetsu zresztą można podciągnąć pod powyższe.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ale serie typu Gun X Sword, CB, TriGun są całkowicie chybione.
Wyjdź i nie wracaj.
Poszukuję czegoś na wzór Saiunkoku Monogatari oraz Kingdom i Shounen Onmyouji. Czyli Chiny/Japonia [XVII-XIX wiek] + Romans oraz Chiny//Japonia + Akcja lub Shounen. Jakieś propozycje:3
Ostatnio edytowany przez max-kun (2013-03-22 15:44:06)
Sengoku Basara. xD
A tak podam (chociaż średnie to jest): Hakuoki
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-03-22 16:04:01)
Sengoku Basara obejrzałem już parę latek temu:3
Poszukuję czegoś na wzór Saiunkoku Monogatari oraz Kingdom i Shounen Onmyouji. Czyli Chiny/Japonia [XVII-XIX wiek] + Romans oraz Chiny//Japonia + Akcja lub Shounen. Jakieś propozycje:3
Możesz spróbować Fushigi Yuugi
FY przeczytane i oglądnięte. Więc też odpada
Od razu podawaj listę MAL, skoro masz, bo lista jest z deczka duża.
Już nieaktualne. Znajomy polecił mi Souten Kouro