Nie jesteś zalogowany.
Urizithar napisał:Znowu? Bezczelni! 2x ukradli ci to samo. Toż to wszelkie standardy chamstwa przekracza.
Przyznał się
A to nie ty prosiłeś o upload ?
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Mnie śmieszy ze, jeszcze się dziwisz bodziu Hipokryzja się szerzy na ANSI chyba ze z Jap tłumaczysz, w co wątpię, według bajek złodziejom się nie kradnie, co nie którzy tu te zasadę stosują
Jesteś drugi na linii do odstrzału, siundenowcu
Z japońskiego. Ale jakie to ma w ogóle znaczenie?
Liczę na to, że za jakiś czas vodeon przyczyni się do śmierci stronek z anime onlajn.
Witax napisał:Mnie śmieszy ze, jeszcze się dziwisz bodziu Hipokryzja się szerzy na ANSI chyba ze z Jap tłumaczysz, w co wątpię, według bajek złodziejom się nie kradnie, co nie którzy tu te zasadę stosują
Z japońskiego. Ale jakie to ma w ogóle znaczenie?Liczę na to, że za jakiś czas vodeon przyczyni się do śmierci stronek z anime onlajn.
Szczerze dla mnie anime online jest zbędne Tylko czemu się uczepiliście siundena? jak nie siunden to inny onlineshit zauplouduje. Dlatego to jest śmieszne
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
bodzio napisał:Witax napisał:Mnie śmieszy ze, jeszcze się dziwisz bodziu Hipokryzja się szerzy na ANSI chyba ze z Jap tłumaczysz, w co wątpię, według bajek złodziejom się nie kradnie, co nie którzy tu te zasadę stosują
Z japońskiego. Ale jakie to ma w ogóle znaczenie?Liczę na to, że za jakiś czas vodeon przyczyni się do śmierci stronek z anime onlajn.
Szczerze dla mnie anime online jest zbędne Tylko czemu się uczepiliście siundena? jak nie siunden to inny onlineshit zauplouduje. Dlatego to jest śmieszne
Czemu? Bo tam ląduje wszystko, co się tylko da. Byle jak, byle szybko, byle była z tego kasa.
Witax napisał:bodzio napisał:Jesteś drugi na linii do odstrzału, siundenowcu
Czemu? Bo tam ląduje wszystko, co się tylko da. Byle jak, byle szybko, byle była z tego kasa.
Jak ci to tak ściska tyłek, to po prostu nie rób napisów, a nie płaczesz jak dzieciak
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
bodzio napisał:Witax napisał:Szczerze dla mnie anime online jest zbędne Tylko czemu się uczepiliście siundena? jak nie siunden to inny onlineshit zauplouduje. Dlatego to jest śmieszne
Jak ci to tak ściska tyłek, to po prostu nie rób napisów, a nie płaczesz jak dzieciak
Kto tu płacze, siundenowcu?
Będę robił, ale nie dostaną ich małe popierdółki, których debilskie móżdżki nie rozumieją, że coś można pobrać, obejrzeć w lepszej jakości i że napisy są za darmo, ale nie po to, by ktoś na tym zarabiał.
Za pieniądze też tłumaczę. Ale wtedy przekazuję prawa do napisów i zarabiania na nich.
Będę robił, ale nie dostaną ich małe popierdółki
Tym razem trzymam za słowo, Votomsów też nikt poza grona dostać nie miał, a udostępniłeś
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Kto ma miękkie serce, musi mieć twardą dupę.
Zabawne, jak z kolei ciebie rusza to, że płacze jak dzieciak
Ty dulowaty userze!
Witax napisał:bodzio napisał:Czemu? Bo tam ląduje wszystko, co się tylko da. Byle jak, byle szybko, byle była z tego kasa.
Kto tu płacze, siundenowcu?
Będę robił, ale nie dostaną ich małe popierdółki, których debilskie móżdżki nie rozumieją, że coś można pobrać, obejrzeć w lepszej jakości i że napisy są za darmo, ale nie po to, by ktoś na tym zarabiał.
Za pieniądze też tłumaczę. Ale wtedy przekazuję prawa do napisów i zarabiania na nich.
Mnie przeraza głupota tych, co online oglądają, ale idioci byli są i będą. Więc nie wiem o co walczysz
Ostatnio edytowany przez Witax (2013-03-18 22:49:22)
Mnie przeraza głupota tych, co online oglądają, ale idioci byli są i będą. Więc nie wiem o co walczysz
Na Shindenie byłeś jednym z niewielu, którzy zawsze, mimo że nie trzeba było, pytali o zgodę, nie było, nie uploadowałeś, ale teraz jedziesz tych, którym udostępniałeś? Znieważać ziemię, z której się wywiedliśmy, ty i ja?
Ostatnio edytowany przez Quithe (2013-03-19 08:18:58)
A może czas przenieść tę "dyskusję" do "Precz z anime online..."?
Taka tylko drobna sugestia
Niech bodzio zdecyduje, czy to przenieść
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
marek2fgc napisał:@Bodzio, z shitloaderami jak z wyznawcami Jehowy - im nie wbijesz do głowy, że są wykorzystywani i marnują czas w imię bożka.
Świadkowie Jehowi, a jak chciałeś z wyznawcami, to 'wyznawcami Jehowa'.
Witax napisał:Mnie przeraza głupota tych, co online oglądają, ale idioci byli są i będą. Więc nie wiem o co walczysz
Na Shindenie byłeś jednym z niewielu, którzy zawsze, mimo że nie trzeba było, pytali o zgodę, nie było, nie uploadowałeś, ale teraz jedziesz tych, którym udostępniałeś? Znieważać ziemię, z której się wywiedliśmy, ty i ja?
Nie zrozumiałeś mnie pisze o tych ignorantach z komentarzy co spamują o niczym, lub dziękują uploaderom za napisy, których nie zrobili, zamiast wejść na ANSI i im podziękować
A może czas przenieść tę "dyskusję" do "Precz z anime online..."?
Taka tylko drobna sugestia
Żartujesz? Tam już takie posty były, a tu jeszcze nie.
Nie zrozumiałeś mnie pisze o tych ignorantach z komentarzy co spamują o niczym, lub dziękują uploaderom za napisy, których nie zrobili, zamiast wejść na ANSI i im podziękować
Odetchnąłem z ulgą.
Pokaż spoiler
dobre Hunter
Kolejna próba wstawienia Votomsów, tym razem Palsen Files - 02 odcinek zakończony niepowodzeniem (czy oni to w ogóle sprawdzają?). xD
http://www.anime-shinden.info/24720-sou … es-02.html
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-01 16:33:25)
Kolejna próba wstawienia Votomsów, tym razem Palsen Files - 02 odcinek zakończony niepowodzeniem (czy oni to w ogóle sprawdzają?). xD
Jaki serwis, tacy użytkownicy.