Nie jesteś zalogowany.
A tak w ogóle macie Facebooka?? może załóżmy tam grupę anime nasza śląską. Będziemy mieli dodatkowe miejsce do kontaktu takiego szybkiego? mój profil to: http://www.facebook.com/KamilSasiadek
Dla mnie 27 kwiecień może byc. Z tym facebookiem to nie głupi pomysł. Tylko trzeba pamiętać, żeby tutaj też zamieszczać informację
Robson, a ty już odblokowałeś FB? Bo pamiętam, że coś mówiłeś o reaktywacji, ale chyba do tego nie doszło .
27. kwietnia pasuje.
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2013-03-19 17:00:49)
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Dokładnie parę dni temu zostałem zmuszony do odblokowania:)
http://www.facebook.com/robert.hanisz.5 link do mojego profilu.
Teoretycznie nie widzę przeciwwskazań .
Jeśli szukacie jakiejś śląskiej grupy fanów mangi:
www.facebook.com/groups/157706067700335/
dość skorzy do spotkań, pozbierani z różnych stron
Jeśli troluję - robię to nieświadomie, wybacz.
Aveugle, zazwyczaj spotykamy się tylko w gronie ANSIowiczów i ich znajomych, tak dość kameralnie. Jakoś czarno widzę masowe spotkanie gimnazjalistów .
[Edit]
Cofam. Z tego, co widzę, to tam są prawie sami studenci .
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2013-03-19 21:58:45)
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
Daję linka do grupy zaufanych ludzi, z którymi się już parę razy spotkałam i było całkiem nieźle. Co z tym fantem zrobicie? Wasza sprawa. I fakt, nikogo poniżej 17 roku życia chyba nie ma.
napisalem do nich info 2tyg temu ale bez odzewu. jesli nie są zainteresowani to trudno nie będiemy nikogo zmuszać do spotkań
Mały hint - wiadomości pisane przez osoby spoza znajomych lądują w folderze "inne". Sama zobaczyłam wiadomość dopiero teraz, gdy napisałeś, że nikt się nie odezwał :d
To jak robimy ten zjazd 27? Kto jest za?
Ja jestem za A pomysł z grupą na fb i umawianiem się tam niegłupi
Robimy, robimy, co mamy nie robić...
Standardowo na Stawowej przed 'Makiem;, a dalej się pomyśli, czy może jakieś z góry ustalone miejsce ?
Do tej pory nie udało mi się wpasować z terminem spotkań, ale ten 27 zapowiada mi się wolny więc ja się na to piszę dajcie tylko znać gdzie spotkanie i prosiłabym o konkretny profil fb gdzie mogłabym śledzić przebieg tych ustaleń bo tam jestem częściej ostatnio niż tu. Pozdrawiam
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Niby to-to to ta grupa.
Jeszcze mało aktywna ta grupa.:)
Przydałoby się przedstawić tam, kto jest kto
Generalnie to się znamy, nie widzę potrzeby, i tak pewnie połowa nie przyjedzie . Plus ciebie to ja tam nie widzę.
Właśnie próbowałam się tam dodać, ale zdaje się, że ktoś musi przyjąć moją prośbę o dołączenie do grupy. Mam kota jako profilowe Poza tym raz was na oczy widziałam, więc po imionach na pewno nie skojarzę, a 2/3 ludzi nie ma swojej foty w profilowym
Ostatnio edytowany przez Jasmine (2013-04-03 18:56:43)
No już nie przesadzajmy, najwyżej 2/8 ludzi .