Nie jesteś zalogowany.
Ta ova jest podobna do Big Battle, stanowi odskocznię od głównej historii, jednocześnie uzupełniając temat tego, co stało się z Pailsenem i jaki los czekał Red Shoulders. Pojawia się również postać Ypsilona i Fyany, w nieco innym ujęciu.
Tylko dla VIPów.
Aha, wiem, kto wrzucił Votomsa na shindena, więc proszę się nie wysilać.
Zrób doramę, rzuć nickiem
Ty dulowaty userze!
Hehe, trafiony, zatopiony.
Ostatnio edytowany przez Urizithar (2013-03-19 21:18:34)
No to zawołaj kolegę, aby podsycił atmosferę, bo miałkością wieje.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Lubią ci robić na złość, bodziu Ciekawe ile czasu zmarnowałeś, na znalezienie tego złoczyńcy
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
O, widzę, że wszyscy koledzy z siundena w temacie.
Ty dulowaty userze!
bodzio napisał:Lubią ci robić na złość, bodziu Ciekawe ile czasu zmarnowałeś, na znalezienie tego złoczyńcy
5 sekund szukania w google.
Votoms+shinden
łał, pobiłeś rekord polski
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
O, widzę, że wszyscy koledzy z siundena w temacie.
Co się dziwisz, przecież siunden pada na pysk
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Poszukuje tego odcinka mam zgodę Bodzia, jeśli ktoś zechciałby mi pomóc proszę pisać na PW z góry dziękuję i pozdrawiam.
To tylko bodzio ma. Prawie przepadło w ogóle na starym dysku, jednak udało mu się odratować. Nie zmienia to jednak faktu, że nie poszło do "większego" obiegu
Jeszcze cytat z bloga:
"Zostało jeszcze do wydania Last Red Shoulder, które z przyczyn technicznych (problem z kodowaniem) czeka na lepsze czasy."
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2014-11-07 22:54:28)
Infernus napisał:Poszukuje tego odcinka mam zgodę Bodzia, jeśli ktoś zechciałby mi pomóc proszę pisać na PW z góry dziękuję i pozdrawiam.
To tylko bodzio ma. Prawie przepadło w ogóle na starym dysku, jednak udało mu się odratować. Nie zmienia to jednak faktu, że nie poszło do "większego" obiegu
Jeszcze cytat z bloga:
"Zostało jeszcze do wydania Last Red Shoulder, które z przyczyn technicznych (problem z kodowaniem) czeka na lepsze czasy."
Och, czyli nie było cię na liście.
Hunter Killer napisał:Infernus napisał:Poszukuje tego odcinka mam zgodę Bodzia, jeśli ktoś zechciałby mi pomóc proszę pisać na PW z góry dziękuję i pozdrawiam.
Jeszcze cytat z bloga:
"Zostało jeszcze do wydania Last Red Shoulder, które z przyczyn technicznych (problem z kodowaniem) czeka na lepsze czasy."Och, czyli nie było cię na liście.
Nie, ale jeszcze nie jest za późno, żeby to naprawić
Odgrzebuję stare tematy.
Czy idzie gdzieś znaleźć rawa/eng/iso tego tytułu? Popełniłbym tłumaczenie na nowo i wrzucił ogólnodostępne.
Piękna rzecz.
Odgrzebuję stare tematy.
Czy idzie gdzieś znaleźć rawa/eng/iso tego tytułu? Popełniłbym tłumaczenie na nowo i wrzucił ogólnodostępne.
Jestem za. Co ta kwarantanna robi z ludźmi, nawet Bodzio wrócił .
Piękna rzecz.
To masz, napawaj się widokiem:
Dobra, żarty na bok. Jeśli nie masz niczego innego/tylko badziewie, mógłbym to zgrać i wrzucić na GD. Mam wprawdzie darmowy i byłoby to w 3 partach po jakieś 13GB (lub mniejszych) - ściągniesz, wyrzucam i tak do końca. Kodować mi się nie chce, a tam jest razem z innymi OAV, jak widać na załączonym obrazku
Taki to pożyje...
Party musiałby być mniejsze niż 13GB, biorąc pod uwagę mój net. Jeszcze znaleźć jelenia do kodowania, bo w sumie zapomniałem, jak to się robi (tyle lat już minęło...)
Dobra, jak możesz, wrzucaj.