Nie jesteś zalogowany.
W połowie marca władze odrzuciły wniosek rejestracji Kościoła Latającego Potwora Spaghetti
Kraj paradoksów, a czegoś takiego nie zaakceptowali...
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Nie czaje...
Że bajki typu Johnny Bravo, Flinstonowie, Scooby Doo, Tom & Jerry, Jetsonowie, Miś Yogi oraz inne już nie są nadawane na CN (albo już nie tak rozchwytywane lub zrobionio z nich ).
Niestety, ale idą z duchem czasu, który jest bezlitosny.
Ale zaraz, zaraz... To nie jest śmieszne!
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-03-22 22:40:02)
Tak, to jest ten temat. Kawał, który dzisiaj zrozumie każdy.
Ty dulowaty userze!
Niestety, ale idą z duchem czasu, który jest bezlitosny.
Niestety, ale animu też to dotyczy...
A CN nie mam już od paru lat - i chyba nie będę, bo jakoś w ofercie nc+ nie widzę tego kanału .
Z tego, co chwilkę widziałem, sędzia bardzo się starał, ale nawet to biało-czerwonym nie pomogło. Patałachy i tyle.
Czy ja wiem, czy bardzo? Przeginki ze strony sędziego może i były, zwłaszcza że myślałam, że w pewnym momencie pobiją się na tym boisku. Ale nie licząc kilku wpadek, to sędziował normalnie.
Ale dobra, ażeby w temacie czegoś wesołego pozostać i nie odchodzić jednocześnie od tematu piłki (to nie będzie trudne po tym meczu ):
Ty dulowaty userze!
Niestety, ale animu też to dotyczy...
A CN nie mam już od paru lat - i chyba nie będę, bo jakoś w ofercie nc+ nie widzę tego kanału .
Sama platforma nc+ to niezła komedia, więc idealnie pasuje do tego tematu
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
W dniu dzisiejszym poznaliśmy, jak witają się dwaj papieże, co automatycznie zdezaktualizowało klasyk polskich sucharów.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Pokaż spoiler
Ciekawe, co się stanie, jak któraś zje grzyba. xD
Hunter Killer napisał:Pokaż spoilerCiekawe, co się stanie, jak któraś zje grzyba. xD
Homury pewnie znasz transformacje.
http://www.youtube.com/watch?v=Ad083vISoV4
Pewnie niektórzy już widzieli, ale warto obejrzeć jeszcze raz
http://www.youtube.com/watch?v=Ad083vISoV4
Pewnie niektórzy już widzieli, ale warto obejrzeć jeszcze raz
Niech zgadnę, humaniści?