Nie jesteś zalogowany.
No z tym pedałkiem to prawie trafił
Przez marcowanie omal nie zgwałcił swojego przyrodniego brata
Gdy dziewczyna zabiera go raz na jakiś czas do swojego domu, musi obcować z 3 innymi kotami, co nie jest do końca bezpieczne
Ej, ja bym na twoim miejscu nie wypowiadała się tak bezrefleksyjnie, biorąc pod uwagę, że koty upodabniają się do swoich właścicieli
Ty dulowaty userze!
Usprawiedliwię go choć trochę tym, że najpierw startował do dwóch starszych kotek, zaczynając od tej która może. Niestety dostał w pyska A że jego braciszek jajek nie ma i boi się wszystkiego, mimo że jest chyba ze 2 razy większy, to najwidoczniej wziął go za pannę
Zabrał się za samice, te go nie chciały, więc wziął się za samca... Ja w życiu kota nie miałem, rok temu pochowałem psa, z którym się wychowałem i ten był naprawdę normalny. Koty spotykam u znajomych, zawsze się z nimi wściekam, ale powiem szczerze - twój (wasz, jak tak czytam) wygląda jak pedałek. Pierwszy raz w życiu widzę takiego kota, stąd to pytanie.
Młodziutki jest, zapewne dlatego sprawia takie wrażenie. Zdjęcia też z miesiąc mają, a w jego wieku robi to różnicę.
Byłby naprawdę śliczną kotką. Wygląda trochę pedałkowato, ale nigdy nie powiedziałem, że to coś złego.
Coś musi być w tym stwierdzeniu, że koty upodabniają się do swoich właścicieli. Sam pewnie wielu z was mógłbym wydawać się pedałkowaty z wyglądu
Przypominam o głosowaniu na już całkiem niemęskiego Momo
Jeszcze tydzień męki Na portalu zamieszczono ńjusa, który informuje o tym, co otrzymają "medaliści".
http://poznan.naszemiasto.pl/artykul/17 … cd01,1,3,6
Zdecydowanie się opłaca Dlatego poraz kolejny upierdliwie proszę o wsparcie
Planujesz zdobyć 6 tys. głosów dla kota-geja?
Ty dulowaty userze!
кто mi zjumał to proxy "93.189.2.218"? Od pewnego czasu nie mogę z niego głosować .
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Planujesz zdobyć 6 tys. głosów dla kota-geja?
Oj no, nie geja. Wypadek przy pracy miał Już mu się nie zdarzy
A te 6000 głosów to już za duża magia, więc musimy się zadowolić drugim miejscem.
No dobra, kota-bi
Ty dulowaty userze!
Teraz to kota-wybrakowańca
Przypominam, że w ten poniedziałek kończy się głosowanie. Proszę o pomoc na ostatniej prostej
Oj, niebezpiecznie się zrobiło. Wszyscy się rzucają w te ostatnie dni
Kurde. Jedynka góruje, mając przewagę 8k pkt...
Jeb, ludzie mają fioła na punkcie kotów, after all...
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Kurde. Jedynka góruje, mając przewagę 8k pkt...
Jeb, ludzie mają fioła na punkcie kotów, after all...
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-03-23 22:12:18)
W końcu na coś przydało mu się 3000 znajomych na FB.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Oj, niebezpiecznie się zrobiło. Wszyscy się rzucają w te ostatnie dni
Trzy posty pod rząd? W tym momencie mogę śmiało powiedzieć, że przegiąłeś pałę. I to nie dlatego, że wyglądasz, jak sam to powiedziałeś, jak pedałek (gdzie ci mężczyźni, o ku..a), po prostu jest to ogólne przegięcie chyba na wszystkich forach. Twój pchlarz mógłby by nawet ze złota być, trzech pod rząd się po prostu nie robi. To jakbyś na imprezie wypił pod stołem trzy kieliszki... Wstydź się, młody człowieku!
Dulu, ale te posty mają inne daty, a on sam mówił w tym temacie, że chodzi mu przede wszystkim o to, by temat był widoczny na stronie głównej i ludzie tym samym głosowali. Skoro temat po konkursie ma być wywalony, to nie kapuję czemu się tak bulwersujesz.