Nie jesteś zalogowany.
Źle ze mną. Zauważyłem dopiero jakoś po ośmiu zapętleniach
Heh... znowu wraca kwestia, czy to aby na pewno Fiend . Ale wszystko się wyjaśni w następnym odcinku - mam nadzieję, że większość już sama do tego doszła .
Przecież to jest oczywiste. Taka zagrywka jest dosyć często w anime.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-03-09 23:10:38)
Jestem na 5 odcinku i jakość to anime nie wciągnęło mnie za bardzo ; [ Anime, w którym wstępuje gówniarzeria 10 letnia nudzi mnie straszliwie.
Ostatnio edytowany przez Tanis (2013-03-10 01:57:23)
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
W sensie że co jest oczywiste? Bo chyba jestem tępa xD dla mnie w jego kwestii jest oczywiste tylko to, że jest dzieckiem Marii, ale to już chyba było potwierdzone wcześniej. A tak to w sumie to nawet jego płeć nie jest dla mnie oczywista. xD
Nie mogę pojąć, czemu zachowuje się jak full retard, ludzi kasuje, a Squealera się słucha. Cóż, dowiem się w następnym odcinku
Co do anime, w którym występuje gówniarzeria... Lol, podejrzewam, że problem nie leży w wieku bohaterów - w tym przypadku nie ma co się sugerować takimi rzeczami. W tej chwili, pod koniec serii, główni bohaterowie mają po 26 lat, ale myślę, że anime by cię nudziło tak samo, jak kiedy mieli po 12. Klimatyczne animu o dystopii, ale dużo osób chyba by się przy nim wynudziło.
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2013-03-10 02:09:36)
[ Anime, w którym wstępuje gówniarzeria 10 letnia nudzi mnie straszliwie.
Poczekaj jeszcze kilka epków to zobaczysz coś ciekawego, a potem kolejne 6 i już ci się spodoba
Ostatnio edytowany przez Gamedor (2013-03-10 02:19:09)
No i został nam jeszcze ostatni odcinek... co prawda nie wyjaśnili do końca kwestii Fienda, ale teraz już chyba każdy powinien się domyślić.
Fajna ta bajka, opłaca się obejrzeć? Bo anime na finishu to więcej za jednym zamachem będzie dało się łyknąć.
Imo najlepsza z tego sezonu, przynajmniej wg mnie.
Jak dla mnie to bezkonkurencyjnie najlepsza.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Jak dla mnie to to i Zetsuen są naj z tego sezonu.
Dobra, cicho. Zaraz będzie kolejna wojenka.
Jak dla mnie to to i Zetsuen są naj z tego sezonu.
Potwierdzam xd
No i za nami ostatni odcinek tej zacnej serii.
Tym razem jasno wyjaśnili kwestię Fienda oraz prawdziwe pochodzenie queeratów - chociaż można było się tego domyślić od ładnych paru odcinków .
Szkoda, że takie produkcje bardzo kiepsko się sprzedają w Japonii - dlatego tak ich mało .
Imo 5/5.
edit
Hm... Squealer znowu ma symbol na czole .
Mam nadzieję, że coś wyjdzie z angielskiego tłumaczenia powieści.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-03-23 17:15:03)
Zgadzam się i też ubolewam, że tak mało powstaje produkcji na takim poziomie.
Choć co poradzić, że dzisiejsza większość i tak woli gnioty, przy których trzeba mniej myśleć.
Również liczę, że uda się i angielskie wydanie ujrzy światło dzienne .
Strasznie fajny był ten motyw z "jesteśmy ludźmi", spoko, dało się domyślić itd., ale ta linia i późniejsze wyjaśnienie zrobiły wrażenie. Squealer ;_;\
W ogóle sympatyczny koniec, i miło było usłyszeć trochę więcej symfonii nowego świata niż dotychczas xd
Niestety chyba nie ma szalonego zainteresowania książką, wychodzi na to, że jednak to pewnie zbyt niszowy tytuł, żeby doczekać się wydania po angielsku (szczególnie, że historia jest chyba dość obszerna, 1000 stron czy ileś tam?). A szkoda, chętnie bym przeczytała, szczególnie że słyszałam, że anime się różniło tym i tamtym.
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2013-03-23 20:33:32)
Jeszcze nie powiedzieli "nie" wiec pozostaje czekać . Też się sporo nasłuchałam/naczytałam, stąd jednak liczę, że zostanie wydane.
A jak nie, to zawsze pozostaje nadzieja, że jakiś fan się za to weźmie.
Niestety, ale mało jest prawdopodobne by fani się za to zabrali.
Btw. dodałem ankietę do pierwszego postu .
Odemnie dostaje 4, mialo swoje momenty jedne lepsze inne gorsze:) Czyli dobre anime, ktore jednak nie zostanie mi w pamieci na dlugo.
"po winstalowaniu wszystko dziala samoczynnie i nie mozna tego zatrzymac..."
Niestety, ale mało jest prawdopodobne by fani się za to zabrali.
Ktoś już się za to zabrał:
Baka-Tsuki - 2 rozdziały.
Jakiś blog - Widzę odnośniki do 6 rozdziałów, ale nie wiem czy są kompletne.
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2013-03-24 12:58:41)