Nie jesteś zalogowany.
Szósta (ostatnia) paczka Teekyuu (odc. 11 i 12). Trzeba znaleźć kolejną ~trzyminutową pierdółkę (można podsyłać na pw propozycje takich serii).
A potem dzieciaczki znowu będą płakać w temacie "czy chcecie mieć coś przetłumaczone"
Ostatnio edytowany przez coellus (2013-04-08 15:03:05)
Ty dulowaty userze!
To nie można zrobić napisy dla grupki zainteresowanych, zaufanych ludzi? Będą się zgłaszać, wybierzesz szczęśliwców i na pocztę wszystkim.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-08 15:47:55)
To nie można zrobić napisy dla grupki zainteresowanych, zaufanych ludzi? Będą się zgłaszać, wybierzesz szczęśliwców i na pocztę wszystkim.
A któryś się wyłamie i wrzuci na ANSI lub pośle na shindena
Buahaha padłem.
+1
Możemy nawet spisać umowę zobowiązującą do zatrzymania napisów dla siebie
W ogóle to wpadłem na świetny pomysł, aczkolwiek wymagający nieco pracy. Robisz załóżmy 20 wersji napisów. W każdej wersji robisz inny błąd. Zapisujesz sobie komu jaki błąd dałeś i sprawdzasz, czy nie ma gdzieś online z Twoim błędem. Jeżeli tak to ta osoba wypada
W ogóle to wpadłem na świetny pomysł, aczkolwiek wymagający nieco pracy. Robisz załóżmy 20 wersji napisów. W każdej wersji robisz inny błąd. Zapisujesz sobie komu jaki błąd dałeś i sprawdzasz, czy nie ma gdzieś online z Twoim błędem. Jeżeli tak to ta osoba wypada
Już ktoś z tym pomysłem cię wyprzedził.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-08 17:04:39)